Onbreekbaar: Op gevoel – Lisette Jonkman

Het laatste deel van de Onbreekbaar-serie van Lisette Jonkman, Op gevoel,  heb ik ook uitgelezen en helaas heb ik afscheid moeten nemen van Ferdi en Abby. Omdat ik van de twee andere boeken ook al een recensie heb geschreven, zal ik het vandaag wat korter houden =).

” ‘Je bent boos en dat is volledig terecht. Maar ik kan het niet aan om je nooit meer te zien of te spreken. Ik mis je, Abby.’ 

Korte inhoud

Abby en Ferdi zijn uit elkaar, omdat Ferdi het enorm verpest heeft. Hij kan zichzelf voor zijn kop slaan, maar weet ook dat het geen zin heeft om het nog bij Abby te proberen. Ze is duidelijk geweest en daarnaast woont ze nu voor een half jaar in Dubai. 

Abby heeft het leventje waar ieder meisje van droomt: ze woont samen met drie andere modellen in een prachtig appartement in Dubai, krijgt de mooiste kleren aan en mag één van de Angels zijn tijdens de Victoria’s Secret-show. 

Ferdi heeft het ondertussen moeilijk in Enschede, maar probeert zijn leventje weer op de rails te krijgen. Hij richt zich meer op zijn studie en lijkt volwassener te worden.

 

 

Het modellenwereldje is niet één en al rozegeur en maneschijn en ook Abby komt daar al snel achter. Omdat ze voor zichzelf kiest, moet ze na een half jaar vertrekken uit Dubai en gaat ze terug naar Nederland. 

Omdat Abby teveel vertrouwen heeft in mensen, maakt ze een verkeerde keuze en komt ze in de handen van haar ex Tom terecht. Op het nippertje wordt ze gered door Ferdi, maar is dit genoeg om de liefde weer op te laten bloeien? Of heeft Ferdi echt zijn ruiten allang ingegooid?

Mijn mening

Eigenlijk baal ik heel erg van dit boek, want dit was het laatste deel en dat heb ik dus uitgelezen #stom. 

In mijn recensie van Onbreekbaar: Onbegrensde liefde vertelde ik al dat ik Abby en Ferdi zo leuk vond en dat is in dit boek alleen maar versterkt. Je leert ze natuurlijk ook steeds beter kennen en het lijkt bijna alsof je in dezelfde vriendengroep zit. Naast Abby en Ferdi, zijn Coen, Lucy en Inge ook onmisbaar geworden. 

Dit laatste deel zorgt ervoor dat alle puntjes op de i worden gezet. Alle open vragen die je nog had na deel één en twee zijn nu beantwoord. Ferdi is eerlijk geweest naar Abby toe, maar ook naar zijn ouders en naar Coen. Hetzelfde geldt voor Abby. Fijn dat dit boek ook daadwerkelijk alles afsluit. 

Lisette Jonkman heeft mijn hart gestolen en ik wil zeker nog meer boeken van haar lezen. Ze schrijft heel fijn en ik vind het heerlijk als er humor in een boek zit. Daarnaast blijft het verhaal ook gewoon boeiend en interessant, ook al is het misschien een tikkeltje voorspelbaar soms. 

Ik heb er van genoten en ik raad iedereen die van feelgoodboeken houdt deze boeken ook echt aan. Reken maar dat je er van gaat genieten.

Liefs!

Titel: Onbreekbaar – Op gevoel | Auteur: Lisette Jonkman | Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff | 320 pagina’s |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.