De week in foto’s #62

Vorige week vertelde ik al dat ik De week in foto’s graag op een andere manier vorm wilde gaan geven. In vakanties doe ik van alles en kan ik daar makkelijk een blogpost aan wijden, maar in werkweken zijn de foto’s redelijk saai. Daarom zal De week in foto’s er voortaan iets anders uit zien. Te beginnen met De week in foto’s #62

Luna en ik hadden hier een conflict. Ik wilde linksaf en zij wilde rechtsaf. Als we allebei niet toegeven dan kunnen we zo uren staan. Uiteindelijk heeft zij gewonnen.
Lekker opgekruld in de bank naar Heel Holland Bakt kijken.
Poes kan ook erg lui zijn, zoals je ziet.
Heel erg goed nieuws op maandag. Vanaf 1 november mogen we vanuit de EU Amerika weer in. Mike en ik vliegen 26 december naar New York #zoveelzinin.
21 september was het feest, want Mike en ik waren drie jaar getrouwd.
De herfst komt eraan en de ochtenden zijn nu alweer prachtig.
Met de directie en teamleiders van onze school gingen we twee dagen naar Vught. Het was bijzonder goed verzorgd.
Ik had een prachtige hotelkamer, maar daar heb ik weinig van kunnen genieten. We hebben vooral plannen gemaakt voor het komende schooljaar.
We verbleven op Landgoed Huize Bergen en op vrijdag was er ook een bruiloft aan de gang. Prachtige locatie om te trouwen.
Samen met mijn collega Tessa sloot ik deze twee dagen af met een etentje bij Brasserie 155. Wat een aanrader (bedankt Hannelore).
Even een foto fooddump. Als voorgerecht hadden we tonijn sashimi.
Daarna werd het tijd voor het hoofdgerecht; penne pasta met truffelsaus (hemels). Tessa had een steak van tonijn en die was ook verrukkelijk.
Op de foto krijg je het nooit zo mooi, maar dit was het toetje. Witte chocolade met framboos en vanille ijs. Zo lekker.
Eenmaal weer thuis lagen er wat pakketjes te wachten.
Van de Schrijversacademie kreeg ik een pakketje met boeken voor de opleiding Redactie en een aantal zelftesten opgestuurd. Daarnaast was er een pakketje binnen gekomen van Bol.com met achtergronden voor foto's.
Later op de dag kwam er een nieuw boek binnen: De Roadtrip van Beth O'Leary. Ik ben zo nieuwsgierig naar dit boek.
Na een zit van bijna drie uur (problemen bij Ticketmaster), had ik eindelijk twee kaarten voor Ed Sheeran te pakken. Heerlijk dat we dit weer kunnen gaan doen.
Ook deze week sloten we af met een etentje. Deze keer zaten we op de markt in Bergen op Zoom. Het was erg druk en gezellig.

Dit was De week in foto’s #62 en ik hoop dat je de nieuwe stijl leuk vindt. Laat je het weten?

Komende week ga ik eindelijk weer eens voor mijn nagels weg en staat er een dagje Efteling op de planning. Daar heb ik nu al zin in natuurlijk.

Ik wens je een fijne week toe. 

Liefs!

2 reacties

  1. Graag gedaan 😉
    Het is niet voor niets een van mijn favoriete restaurants. Wij gaan er vanavond weer lekker eten.
    Weer een leuk verslag met foto’s deze week. Bijna elke zondagochtend begint met het bekijken van jouw ‘Week in foto’s’. Een erg leuk item op jouw site.
    Fijne zondag en tot morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Sint 2023Sint 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.