De week in foto’s #66

De laatste week voor de herfstvakantie was een drukke week die voorbij vloog. Een verkoudheid helpt dan niet, maar volgens mij heeft iedereen daar op het moment last van. Het zal de tijd van het jaar zijn. Kom, ik neem je mee naar De week in foto’s #66.

P.S. De foto’s met een lichte omlijning zijn klikbaar =).

Dit soort foto's zullen regelmatig voorbij gaan komen, want ik ben gestart met mijn specialisatie Redactie bij de Schrijversacademie. Ik zal weer vaak met mijn neus in de boeken zitten, maar ik vind het enorm interessant.
Taart! Mama was jarig en dat moest gevierd worden. Deze prachtige bordjes komen uit de oudheid en mijn moeder krijgt het niet over haar hart om ze weg te gooien. Ik moet er elke keer weer om lachen.
Oeps! We hadden onszelf buitengesloten en dat zorgde voor enige frustratie. Gelukkig was de deur niet op slot en bleek Mike een prima inbreker te zijn.
Op maandag en dinsdag stond er een 24-uurs vergadering gepland. Wel met een pauze om te slapen natuurlijk. Deze keer verbleven we in het NH Hotel in Waalwijk.
's Ochtends weer fris en fruitig aan de vergadertafel. Deze opzet was wel prettig, omdat we 's middags gewoon weer naar school konden gaan en niet de hele dag afwezig waren.
Liefde voor deze prachtige laarzen van Sendra. Ik kijk er al heel de week naar op mijn telefoon. Gelukkig ben ik bijna jarig...
Het was een drukke week op school en aan de leerlingen was te merken dat de vakantie eraan kwam; ze waren behoorlijk aanwezig.
Mijn goede vrienden van de afgelopen week. Volgens mij is iedereen verkouden op dit moment en voor mij hoort dit een beetje bij oktober. Even doorbijten.
Op vrijdagavond ging ik met twee vriendinnen, Sjeel en Kayleigh, uit eten bij Brasserie De Berk. We hadden een chalet gehuurd en hebben erg genoten.
Dit ziet er toch fantastisch uit? Het is niet groot, maar wel lekker warm. Wij hadden ervoor gekozen om hier te eten, maar het is handiger om hier alleen te borrelen. Zo leuk!
Als ik 's ochtends wakker word dan kijk ik altijd gelijk in de PostNL-app. Deze berichten zijn dan het allerleukst.
Goedemorgen Nederland. Ik kan zo genieten tijdens het wandelen met Luna.
Post! Van Boekerij kreeg ik het nieuwste boek(je) van M.J. Arlidge. Hier word ik erg blij van. Dankjewel!
Ja, daar zit ik weer. Omdat ik twee dagen op pad ga, moet ik mijn huiswerk eerder inleveren dan nodig is. Even doorbikkelen.
Mike had op vrijdag sushi besteld, omdat ik niet thuis at. Omdat hij weet dat ik dol op Poké Bowl ben, bestelde hij er één voor mij. Ik had op zaterdagmiddag een heerlijke lunch.

Dit was De week in foto’s #66 en ik hoop dat je het (weer) leuk vond om te zien hoe mijn week eruit zag.

Komende week ben ik lekker vrij en heb ik een nachtje weg geboekt met Judith. We gaan een dagje winkelen in Arnhem en een dagje offline in de sauna. Heerlijk! Aan het eind van de week staat er nog een dagje Efteling gepland waar ik ook erg naar uitkijk. 

Geniet van je dag vandaag en maak er weer een fijne week van.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.