Meet the blogger ABC

In mei en april van dit jaar kwamen er twee artikelen online om mij beter te leren kennen: Meet the blogger en Meet the blogger #2. Deze twee artikelen werden zo leuk ontvangen dat ik eigenlijk op zoek was naar iets soortgelijks. Opeens kwam ik op een idee: Meet the blogger ABC. Bij elke letter van het alfabet zal ik een woord noemen dat bij mij past. Om het artikel interessant te houden, houd ik het kort =).

Meet the blogger ABC
 • A = Aardig (toch?)
 • B = Backstreet Boys
 • C = Chocomelk 
 • D = Dieren
 • E = Enthousiast
 • F =  Familie
 • G = Getrouwd
 • H = Herfstkleuren
 • I = Ilona
 • J = Jarig zijn (het is weer bijna zover)
 • K = Koken
Pisa - Toscane 2021
Camping Paradiso
 • V = Vakantie
 • W = Watermeloen
 • X = X-je
 • Y = Yahtzee
 • Z = Zorgzaam 

Dat was de Meet the blogger ABC; kort maar krachtig vandaag. Bij sommige letters moest ik echt nadenken, maar bij andere letters kon ik zo meerdere woorden opschrijven. 

Mocht je het leuk vinden om deze Meet the blogger ABC over te nemen dan mag dat natuurlijk. Heb jij bij een letter een ander woord voor mij? Laat een berichtje achter.

Geniet van je dag!

Liefs.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.