De week in foto’s #67

Afgelopen week had ik herfstvakantie en stonden er allemaal leuke dingen op de planning. Gelukkig ook genoeg momenten van rust, want er komt weer een drukke periode aan. Kijk je mee naar De week in foto’s #67?

De week begon met een Pumpkin Spice Latte bij Starbucks Meerkerk. Juud en ik gingen een dagje winkelen in Arnhem en daarna door naar Thermen Bussloo om te overnachten en te relaxen.
Arnhem vonden wij wat tegenvallen, dus rond 16:00u kwamen we aan bij ons hotel. Onze kamernummer was 21, mijn lievelingsgetal.
Judith en ik hadden een heerlijke kamer. Rond 17:00u zijn we in onze badjas richting de sauna gegaan, zo fijn.
Favorieten oktober 2021
De volgende ochtend zaten we om 08:15u in onze badjas aan het ontbijt, want om 10:00u hadden we een massage en gezichtsbehandeling. Wat hebben we daarvan genoten, zeg. De rest van de dag hebben we vooral erg rustig aan gedaan.
's Avonds was het tijd om naar huis te gaan. Het voelde als een soort mini vakantie. Thermen Bussloo is een aanrader!
Wij wonen op het platteland en dan heb je wel eens dit soort wegen. Lekker blubberig.
Nadat we het huis gepoetst hadden en lekker gewandeld, vonden Luna en ik het tijd voor een dutje. Luna kan dit beter dan ik.
Na een lange tijd heb ik de serie You weer eens aangezet. Het wordt tijd om de serie af te kijken (in ieder geval seizoen 2).
Koken vind ik heerlijk om te doen, maar ik heb er vaak te weinig tijd voor. Op woensdagavond kwamen mijn ouders eten, dus besloot ik een curry te maken. Het smaakte prima.
Op donderdagochtend startte de voorverkoop van de twee concerten van Adele in Hyde Park, Londen. Mijn vriendinnetje Andrea en ik zaten er helemaal klaar voor.
Zoals gewoonlijk kwam ik er niet doorheen, maar Andrea heeft vaak meer geluk.
Het was even spannend of het allemaal zou lukken, maar na tien onrustige minuten was het zover: we hebben kaarten voor Adele! Zo tof! Andrea en ik zijn naar haar laatste show in Londen geweest en nu gaan we ook naar haar eerste concert na vijf lange jaren. We staan vooraan, omdat we gold tickets hebben. Zo bijzonder om dit weer samen te doen.
's Middags heb ik mijn neefje en nichtje opgehaald en zijn we met Luna naar het bos gegaan.
De riem van Luna vasthouden is het allerleukste om te doen.
Of foto's maken van tante Lona en Luna. Wat hadden we een geluk met het weer.
De kleine dingen in het leven. Ik was op zoek naar een rode paddenstoel met witte stippen, maar die vond ik helaas niet.
Op het album van Adele moeten we nog even wachten, maar Ed Sheeran bracht vrijdag wel zijn nieuwe album uit. Hij staat bij mij op repeat.
Omdat de wegen nu heel erg vies zijn, moeten we de auto wat vaker door de wasstraat rijden. Gezellig!
Op vrijdag was Mike vrij, dus besloten we een dagje te gaan winkelen in Wijnegem. Helaas ben ik hier vergeten foto's van te maken. 's Avonds gingen we met vrienden eten bij een Catalaans restaurant: Gaudim in Breda. Aanrader!
We sloten de week af bij de Efteling. Onderweg even gestopt voor een Vanille Latte.
We gingen met Andrea (van Adele), Martin en hun dochtertje Sarah. Het was Sarahs eerste keer dus we zijn lekker het sprookjesbos in geweest. Helaas regende het de hele ochtend.
Gelukkig was het binnen droog en konden we heerlijk genieten van het Carnaval festival.
Verregend en wel, maar we hebben enorm genoten. Heerlijk om zo de vakantie af te sluiten.

De week in foto’s #67 was wat langer dan andere weken, maar ik hoop dat je dat niet erg vond. Ik heb in ieder geval een erg fijne week gehad en had best nog een weekje vrij eraan kunnen plakken…

Komende week wordt weer een normale werkweek en volgend weekend staat er ook niet veel op de planning. Ook prettig.

Ik wens je een fijne week toe en hopelijk tot de volgende =).

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.