DJ-serie – Lianne Reijntjes

Eind september kreeg ik een mailtje van uitgeverij Loft Books met de vraag of ik mee wilde doen aan de blogtour van de DJ-serie van Lianne Reijntjes. Drie novelles over Chloe en Marissa die op de mooiste plekken van de wereld komen, omdat Chloe’s vriend DJ is. Ze lijken een prachtig leven te hebben, maar is dat ook wel zo?

‘Daniel pakt mijn handen vast en draait me om. Ik sla meteen mijn armen om hem heen. “Eindelijk samen,” fluistert hij.’

Flaptekst

Vacay in Saint-Tropez

Chloe en Marissa worden uitgenodigd om vakantie te vieren in Saint-Tropez. Chloe heeft een relatie met de wereldberoemde dj Daniel Dee en nadat hij maanden heeft getourd zien ze elkaar daar eindelijk weer. Maar is hun relatie nog net zo sterk als voorheen? Marissa is van plan om deze dagen flink los te gaan en helemaal niet op zoek naar vastigheid. Maar hangt er misschien toch een beetje liefde in de Franse lucht? 

Lovely La La Land

Marissa vertrekt naar Los Angeles voor de Electronic Dance Music Awards, waarvoor dj Daniel Dee, de verloofde van haar beste vriendin Chloe, is genomineerd. Ze is blij om Chloe weer te zien en heeft veel zin om L.A. te verkennen. Maar als Timothy, haar kortstondige lover uit Saint-Tropez, onverwacht ook komt opdagen, weet ze niet meer wat ze moet voelen. Ze hebben elkaar al bijna een jaar niet meer gezien. Wordt de liefde nieuw leven ingeblazen, of vindt Marissa haar vrijheid toch nog steeds belangrijker?

Wow, we're married on Ibiza

Chloe stapt in het huwelijksbootje met haar verloofde Daniel. Samen met hun weddingplanner Luana maken ze plannen voor hun droombruiloft op Ibiza, alleen blijkt Luana wel een erg grote fan van Daniel… Hoe dichterbij de bruiloft komt, hoe sterker Chloe de zenuwen voelt toenemen. Maken ze echt de juiste keuze? Gelukkig kan ze haar hart luchten bij haar beste vriendin Marissa, die samen met Timothy een hele zomer heeft gevaren en speciaal voor de voorbereidingen op het feest naar Ibiza is gekomen. Op naar een gezellige week feesten, genieten en trouwen!

Mijn mening

Ondanks dat ik op Bookstagram best vaak posts over de boeken van Lianne Reijntjes voorbij zag komen, had ik nog geen enkel boek van haar gelezen. Toen ik gevraagd werd voor de DJ-serie hoefde ik ook niet lang na te denken.

De novelles zijn enkel te verkrijgen als e-books en dat vind ik een logische keus, omdat de verhalen erg kort zijn. De drie boeken hebben in totaal 125 pagina’s, dus je bent er zo doorheen. Wat mij betreft heerlijk om even tussendoor te lezen. 

De drie omslagen van de boeken zien er gezellig uit en je hebt als lezer meteen door dat het gaat om korte feelgoodboeken. Persoonlijk ben ik erg gevoelig voor de buitenkant van een boek en van deze omslagen word ik enthousiast.

BoekenBoeken

De drie verhalen lezen als een trein, omdat het taalgebruik makkelijk is, er lekker veel tempo in zit en humor en drama elkaar goed afwisselen. Het zijn feelgoodboeken, dus de boeken zijn redelijk voorstelbaar. Toch zat er in elk boek een kleine twist, waardoor de spanning er goed in bleef. De schrijfstijl van Lianne Reijntjes is mij in ieder geval erg goed bevallen.

Je hebt de drie boeken binnen een paar uur uitgelezen en dat is voor een keer ook wel fijn. Na Rovershart vond ik het erg fijn om even iets luchtigs te lezen en dat is met de DJ-serie gelukt. 

De DJ-serie bestaat uit drie korte verhalen waarbij je even niet hoeft na te denken, maar gewoon een paar uur kan genieten. Met deze novelles heeft Lianne Reijntjes mij nieuwsgierig gemaakt naar haar andere boeken en dat is een goed teken. Deze serie is de moeite waard om te lezen. 

Liefs!

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze drie boeken van Lianne Reijntjes dan kun je ze hier vinden:

Vacay in Saint-Tropez

Lovely La La Land

Wow, we’re married on Ibiza

Titel: DJ-serie | Auteur: Lianne Reijntjes | Uitgeverij: Loft Books | 125 pagina’s (totaal) |
De DJ-serie mocht ik lezen namens Loft Books. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.