Favorieten van oktober 2021

Oktober 2021 zit er weer op. Vandaag is het 1 november en dat betekent dat we terug kunnen kijken op de herfstmaand oktober. Het was een drukke, maar leuke maand en ik kijk er met een goed gevoel naar terug. Benieuwd wat mijn favorieten zijn van oktober 2021?

Favoriete boek

In de maand oktober heb ik zes boeken gelezen, waarvan drie korte verhalen (de DJ-serie). Het was dus geen fantastische leesmaand, maar ik zal de komende maanden sowieso wat minder lezen vanwege mijn studie bij de Schrijversacademie

Deze maand vond ik twee boeken heel erg goed: Ik zie je bij de uitgang van Joosje Duk en De Roadtrip van Beth O’Leary. Twee compleet verschillende boeken die niet met elkaar te vergelijken zijn, maar allebei de moeite waard.

Favoriete muziek

Eind oktober kwam (eindelijk) het nieuwe album van Ed Sheeran uit en zoals je misschien wel weet, vind ik zijn muziek erg goed. Vanaf 29 oktober staat zijn album dus op repeat. 

Ondanks dat ik het nieuwe album  graag hoor, vind ik zijn nieuwe muziek niet vernieuwend. Zijn stijl is vrij constant en deze nummers hadden ook prima op één van zijn andere albums kunnen staan. Neemt niet weg dat het weer fijne muziek is. Mijn favoriete nummers? Visiting Hours, Sandman, First Times en The Joker And The Queen.

Favoriete dag

Favorieten oktober 2021

In de maand oktober heb ik een hoop leuke dingen mogen doen, maar de fijnste dag van de maand vond ik 25 oktober. Samen met Juud ging ik een weekendje naar de sauna en hoefden we even helemaal niets. We hadden het hotel bij Thermen Bussloo geboekt, dus we werden wakker en konden in badjas aanschuiven bij het ontbijt. Daarna hadden we een heerlijke massage en een gezichtsbehandeling om vervolgens de hele dag te genieten in de wellness. Ik vond het heerlijk en het was enorm gezellig. 

Favoriete foto

Oktober 2021

Mijn favoriete foto is een keer een foto van mezelf. Afgelopen maand kocht ik de fijnste winterjas ooit en toen ik de jas aan het passen was, maakte ik deze foto. Ik vind ‘m leuk =).

Favoriete artikel

Stekfabriek

Aan het begin van de maand mocht ik een artikel schrijven over de plantjes van Stekfabriek. Ik ben dol op plantjes en altijd druk bezig met stekjes van mijn pannenkoekenplanten, dus deze opdracht paste helemaal bij mij. Daarnaast was het mijn eerste opdracht waarbij geen boek te pas kwam en dat vond ik ook erg leuk. Mijn artikel lees je hier.

Binnenkort zal ik weer een artikel schrijven over mijn stekjes, want ondertussen gebeurt er veel met de plantjes. Leuk!

Favoriete aankoop

Adele, in mijn ogen de grootste artiest van dit moment, gaat volgend jaar weer optreden en ik ben er weer bij. Tot op heden treedt ze alleen op in Hyde Park, Londen op 1 en 2 juli en mijn vriendinnetje Andrea heeft kaarten te pakken kunnen krijgen. Ik heb hier zo ontzettend veel zin in! Het aftellen kan weer gaan beginnen…

Per maand probeer ik altijd bij te houden wat mijn favoriete items zijn of wat mijn favoriete dag is, maar het zijn er vaak meer dan één dus is het wel eens lastig kiezen. Toch is het weer gelukt deze maand. Ik hoop dat je mijn favorieten van oktober 2021 leuk vond om te lezen. Op naar november!

Liefs!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.