De week in foto’s #7

Na een paar minder leuke weken eindelijk weer een leuke week achter de rug. Ozzy en Nibbit zijn toegevoegd aan ons huishouden, ik ben twee dagen op pad geweest met collega’s en onze eerste Hello Fresh-box kwam binnen. Kom, ik laat het je zien.

Zondag 30 augustus 2020
Maandag 31 augustus 2020
Dinsdag 1 september 2020
Woensdag 2 september 2020
Donderdag 3 september 2020
Vrijdag 4 september 2020
Zaterdag 5 september 2020

Ook deze week weer veel dieren op foto’s. Sorry daarvoor, maar ik ben nou eenmaal dol op dieren =). 

Komende week weer een ‘gewone’ werkweek en ook twee ouderavonden. Daarnaast is mijn lief jarig op zaterdag en dat betekent taart. Nu al zin in!

Hoe was jouw week? Laat een berichje achter bij de reacties!

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, beauty, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.