De week in foto’s #73

Afgelopen week was het eigenlijk weer een rustig weekje (stilte voor de storm?). Ik heb voornamelijk gewerkt, maar ben ook naar de Intratuin geweest, heb de kerst in huis gehaald en mocht weer genieten van een les bij de Schrijversacademie. Kijk je mee naar De week in foto’s #73?

Nadat ik op zondagochtend de hokken van de diertjes had schoongemaakt, ging ik met mijn schoonvader even naar Intratuin Halsteren. Ik ben dol op hun kerstshow.
Hier word ik dus best wel blij van =).
Parkeerplaatsen voor winkelkarretjes. Wat een uitvinding. Hilarisch.
Als we er dan toch zijn dan nemen we het er maar even van. Warme chocomelk met slagroom en gebak.
Normaal gesproken versier ik het hele huis met Kerstmis, maar dit jaar voel ik het iets minder. Misschien komt dat ook omdat we op vakantie gaan. We hebben al onze accessoires wel een leuk plekje gegeven, maar geen kerstbomen dit jaar.
Natuurlijk hebben we ook de race gekeken, maar daar werden we niet echt vrolijk van. Ik ben er behoorlijk chagrijnig van geweest.
Afgelopen week heb ik wat lesbezoeken gedaan bij collega's. Naast dat ik het heel leuk vind om te doen, is het vaak ook erg leerzaam.
Ook had ik deze week een cursus RTTI. Helaas online, want corona.
Op woensdagavond ging ik eten bij een collega/vriendin samen met een oud-collega. Mijn collega had zoete aardappelstamppot met rode ui en rucola gemaakt. Heerlijk afgemaakt met tomaatjes en feta.
Het regent pakketjes bij Mike. De stapel werd gedurende de dag nog wat groter.
Op vrijdagavond kroop ik achter de computer om aan de slag te gaan met mijn huiswerk voor de Schrijversacademie.
New nails! Zo kom ik al wat meer in de kerstsfeer.
Omdat ik elke keer te laat bij de Schrijversacademie aan kom, vertrok ik op zaterdagochtend extra vroeg. Ik was een uur te vroeg, dus ik kon op mijn gemakje wat eten en drinken bij Starbucks. Om alvast een beetje in de sfeer van New York te komen natuurlijk.
Op weg naar mijn les kon ik nog even genieten van het prachtige weer in Utrecht. Het was weer een fijne middag en perfect om zo de week af te sluiten.

Dit was De week in foto’s #73. Zoals je ziet was het een rustig weekje, maar daar kan ik alleen maar erg van genieten. 

Vandaag is het een belangrijke dag, want zal Max wereldkampioen worden in de Formule 1? Ik hoop het zo! 

Komende week probeer ik in ieder geval geen corona te krijgen, want daar ben ik op het moment erg druk mee. Stel je voor dat we positief testen op het moment dat we het vliegtuig in moeten… Ik wil er niet aan denken. 

Maak er een leuke en gezonde week van!

Liefs!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Mode 2023Mode 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.