De week in foto’s #81

Het is alweer tijd voor De week in foto’s #81. Afgelopen week moest er veel vergaderd worden, maar ik maakte ook een spannende beslissing. Kijk je mee?

Ik begon de week goed, want ik bestelde deze twee boeken. Zo lief als de dood is het derde boek van Holly Jackson en daar keek ik al erg lang naar uit. Het Kamermeisje kwam zo vaak op Instagram voorbij dat ik heel erg nieuwsgierig werd. Ondertussen ben ik begonnen met lezen in Het Kamermeisje.
Er moest ook gewerkt worden op zondag en deze twee knapperds hielpen mee.
Het was lekker zonnig, maar er stond ook veel wind. Even uitwaaien kan nooit kwaad, dus Luna en ik deden een rondje weiland.
Er wordt ook nog getest zo nu en dan. Gelukkig was iedereen weer negatief.
Het was de week van de rapportvergaderingen. Twee lange middagen vol met cijfers, maar ik mag tevreden zijn gelukkig.
Op woensdagavond had ik mijn kennismakingsgesprek met de auteur die ik ga begeleiden voor de Schrijversacademie. Heel spannend, maar ook erg leuk. Het gesprek ging prima en nu kan ik aan de slag met het lezen van zijn manuscript.
Huh? Oeps! Ik heb me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, want het wordt tijd om actie te ondernemen. 4 maart wordt het officieel. Ik ga aan de slag met het corrigeren en redigeren van teksten. Wil je me inhuren =)?
Goedemorgen! Op donderdag reden Mike en ik samen naar het werk. Aan Mike zijn gezicht te zien, was het druk op de weg.
's Avonds hadden we meer zin in frietjes dan in aardappelen met groenten. Zo gezegd, zo gedaan.
Storm Eunice in het land. Na een halve dag op het werk besloot ik voor de storm naar huis te gaan en thuis te vergaderen. Erg balen, want de online Open Dag stond gepland. Zonder mij was het natuurlijk ook een succes!
Zaterdagochtend wakker worden met schaatsen en het laatste goud van deze Spelen voor Nederland. Irene Schouten is een heldin! Sowieso hebben de vrouwen het ontzettend goed gedaan dit keer #trots.
De rest van de zaterdag heb ik de bovenverdieping gepoetst en kleding uitgezocht. Ik heb heel veel kleding en andere items op Vinted gezet en ondertussen ook al drie items verkocht.
Van familie kregen we deze heerlijke Bossche bollen en toevallig hadden wij wel iets te vieren vandaag, want de konijntjes zijn vandaag 1 geworden.

Dit was De week in foto’s #81 en ik hoop dat je alles weer met plezier hebt gelezen.

Komende week staan er weer leuke dingen te gebeuren. Ik ga bij een collega eten, mijn nagels worden gedaan en vrijdag start de voorjaarsvakantie. Heerlijk!

Fijne week toegewenst!

Liefs!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.