Get Your Freak On – Tag

Eens in de zoveel weken vind ik het tijd voor een leuke Book Tag. Ik ben online aan het zoeken geweest en toen kwam ik de Get Your Freak On – Tag tegen op de site van Techkoningin. Deze keer geen vragen over boeken, maar juist wat gekke, persoonlijke vragen. Leuk!

Waar deze tag precies vandaan komt is een beetje onduidelijk. Mocht je hem leuk vinden dan ben je vrij om de tag over te nemen. Veel plezier!

Get Your Freak On - Tag

1. Welke nickname gebruikt je familie voor jou?

Mijn moeder heeft mij ooit verteld dat ze mij eerst Lonneke wilde noemen, dus Mike vindt het heel leuk om mij zo te noemen. Verder wordt mijn naam vaak verkort naar Loon of Loona. Een echte nickname heb ik niet en dat vind ik ook niet erg.

2. Wat is een rare gewoonte van je?

Ik bijt op mijn lippen en soms tot bloedens toe. Heel vervelend, maar vaak heb ik het niet eens door. Ook moet het volume van de radio in de auto op een 0 of een 5 eindigen (bijvoorbeeld 10, 15 of 20). Geen idee waarom, maar anders word ik heel onrustig. 

3. Wat zijn je fobieën?

Zoals veel mensen ben ik redelijk bang voor spinnen, maar ik word ook niet blij van een vlindertuin. Ik vind vlinders prachtig, maar niet in de buurt van mijn hoofd. Bijen, wespen en hommels moeten ook ver uit mijn buurt blijven.

4. Welk liedje zing/schreeuw je hard mee als je alleen bent?

Dat ligt heel erg aan mijn humeur, maar ik kan er wel een paar opnoemen:

– Eternal Flame, The Bangles

– I’m Alive, Céline Dion

– Domino, Clouseau

– Another Love, Tom Odell

– Someone Like You, Adele

– I Am Here, P!nk

– Soar, Christina Aguilera

5. Wat is irritant aan jou en waar irriteer je je aan bij anderen?

Heb je even?

Volgens mij kan ik soms best wel egoïstisch overkomen, maar dat is dan vaak omdat het druk is en ik ruimte nodig heb. Ik kan soms enorm enthousiast zijn, maar vergeet dan dat andere mensen misschien minder enthousiast zijn en moe van mij worden. Ik app liever dan dat ik met iemand bel. Hier ga ik het even bij houden =).

Persoonlijk vind ik het irritant als mensen altijd klagen, niet luisteren en geen ambitie hebben. Het leven is echt te kort om stil te staan.

6. Wat voor gewoonten heb je als je nerveus bent?

Waarschijnlijk bijt ik dan nog meer op mijn lippen en word ik onrustig. 

7. Aan welke kant van het bed slaap je?

Als je voor het bed staat dan slaap ik aan de rechterkant, maar ik kan aan beide kanten slapen. Zolang ik maar niet opgesloten lig en meteen mijn bed uit kan stappen. 

8. Hoe heette je eerste knuffel?

Turbo (dit klinkt heel fout natuurlijk). Turbo is een hondenknuffel en heb ik ooit gewonnen op de kermis. Hij is helemaal kaalgeplukt, maar staat nog steeds in onze slaapkamer. 

9. Wat bestel je bij Starbucks?

Warme chocolademelk met slagroom en een cinnamon swirl. Ik ben dol op Starbucks, maar ik lust geen koffie.

10. Welke beauty regel raad je iedereen aan maar houd je jezelf niet aan?

Wat een moeilijke vraag. Ik raad iedereen aan om niet elke dag zijn/haar haar te wassen, maar soms lukt me dit zelf ook niet. Vooral in de zomer vind ik het lastig om mijn haar niet elke dag te wassen. 

11. Wat is jouw positie onder de douche?

Zijn er verschillende posities onder de douche? Ik sta in ieder geval niet onder de regendouche en mijn gezicht moet buiten de waterstralen blijven. Is dat ook een positie?

12. Heb je gekke bodyskills?

Nee, houten Harry hier =).

13. Wat is je favoriete slechte snack?

Als er chips in huis is, vind ik het lastig om het niet te eten. Ik houd het wel altijd beschaafd bij één schaaltje. Ook ben ik dol op de Bon Bon Bloc, Praline. Heerlijk! 

14. Wat is een stopwoordje van je?

Om deze vraag te beantwoorden moest ik even naar Mike kijken, maar hij wist het ook niet. Ik heb op dit moment geen stopwoordje, denk ik. 

15. Wat draag je in bed?

Omdat het winter is, draag ik nu een pyjamabroek en een pyjamablouse met lange mouwen. Lekker warm. 

Hoe vond je de Get Your Freak On – Tag? Ik vond het in ieder geval leuk om deze tag in te vullen. Mocht je de tag willen gebruiken dan hoop ik dat je het mij even laat weten, want ik lees jouw antwoorden graag. 

Geniet van je dag!

Liefs.

2 reacties

  1. Leuk Ilona. Herkenbaar die spinnen, vlinders, bijen en wespen die vooral ver uit mijn buurt moeten blijven haha. En nummer 5 herken ik ook.

    Fijn weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.