De week in foto’s #84

Na een heerlijke week vakantie werd het tijd om weer aan het werk te gaan. De week vloog voorbij, want het is nog steeds erg druk op het werk. Gelukkig was er ook genoeg tijd om te ontspannen. 

Er moesten foto's gemaakt worden voor Instagram en Luna ging er eens goed voor liggen. Dus naast foto's voor Instagram heb ik ook foto's van Luna gemaakt.
Deze knapperds wilden ook wel op de foto. Nibbit had het te druk zoals je ziet op de achtergrond.
Na het schoonmaken van de konijnen- en kippenhokken gingen we op weg naar Nieuw-Heeten. Een rit van twee uur om bij onze vrienden Andrea en Martin op bezoek te gaan. Het was erg fijn om de kinderen weer even te zien en bij te kletsen.
Even een frisse neus halen samen.
Het is heel de week laat geworden op school en dan is het zo fijn als het zonnetje nog schijnt als je naar de auto loopt.
Op dinsdag hadden we een lange vergaderdag, dus daarna maar even met z'n drieën van het weer genieten tijdens een wandeling.
Opeens kreeg ik een melding van Twitter: Tim Coronel volgt je. Erg grappig, want ik volgde hem helemaal niet. Nu wel =).
Tijdens het rollen ook even genieten van de natuur.
Zaterdagochtend had ik een afspraak staan bij mijn schoonzus, want zij is kapper. Het was tijd om al mijn grijze haren weg te poetsen. Heerlijk fris haar.
Woensdag was ik vrij en had ik allemaal wilde plannen, maar niets lukte. Aangezien het prachtig weer was, trok ik mijn rolschaatsen aan en heb ik meer dan tien kilometer gereden. Precies wat ik nodig had.
Van vrienden kreeg ik een enorm lief kaartje in de brievenbus. Wat ben ik toch een bofkont met zoveel mooie mensen om mij heen.
Natuurlijk sluiten we de week af met eten. Het wordt tijd om weer wat gezonder te gaan eten, dus dit was 's middags mijn lunch. De rest van de dag heb ik aan mijn blog gewerkt en huiswerk gemaakt.

Dit was De week in foto’s #84 weer voor deze week. Ondanks de drukte op school, was het een prima week.

Komende week heb ik mijn laatste BHV-cursus voor dit schooljaar, gaan Mike en ik lekker uiteten met Judith en Martijn en worden mijn nagels weer gedaan. Ik heb er weer zin in.

Ik wens je een fijne week toe.

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, beauty, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.