WONDR Experience in Amsterdam

Waarschijnlijk heb je het in De week in foto’s #83 voorbij zien komen, maar ik ben samen met mijn vriendinnetje Vera naar WONDR Experience in Amsterdam geweest. Wat is het precies en waarom is het zo ontzettend leuk?

9.22.11

Wat is WONDR Experience?

Op de site van WONDR Experience staat het volgende:

‘WONDR is een meeslepende ervaring, een met confetti bestrooide speeltuin bomvol kleuren en sensatie ontworpen door de meest creatieve geesten van Amsterdam. Onze interactieve tentoonstelling is een plek voor iedereen. Voor elke leeftijd. De plek om met elkaar te verbinden en te beleven: dansen, zingen, schilderen, schrijven, zwemmen, nieuwe vrienden maken en vooral een geweldige tijd hebben.’

Vera en ik wisten niet precies waar we in terecht zouden komen en we wisten ook niet goed of we het hier naar ons zin zouden hebben. We hadden geen verwachtingen en dat maakte het misschien wel extra leuk.

Bij WONDR moet je van te voren een tijdslot reserveren en als je binnenkomt dan moet je jezelf registeren. Na een korte uitleg, stap je de eerste kamer binnen.

WONDR Experience

En dan?

De eerste kamer had het thema Hello Kitty en Vera en ik hadden meteen de grootste lol. De toon voor een fantastische middag was gezet.

In totaal zijn er zestien kamers waar je doorheen gaat en alle kamers hebben een eigen thema. Omdat ze bij WONDR werken met reserveringen heb je alle tijd voor de kamers en hoef je niet op anderen te wachten. Vera en ik waren vaak samen in een kamer en hadden helemaal niet het gevoel dat we op moesten schieten. 

In sommige kamers worden er foto’s gemaakt, maar meestal maak je zelf de foto’s met je telefoon of camera. Het personeel loopt rond om te helpen en alle mensen zijn erg vriendelijk, gezellig en behulpzaam. De sfeer bij WONDR is heel erg goed. 

Vera en ik WONDR

Waarom WONDR Experience zo leuk is?

Mede dankzij WONDR Experience gaan wij deze dag nooit meer vergeten. Twee uur lang waren we in deze speeltuin en konden we de rest van de wereld even vergeten. We hebben ontzettend veel lol gehad, mooie herinneringen gemaakt en daar hebben we ook nog eens heel veel foto’s aan overgehouden. De dagen erna heb ik last gehad van pijn in mijn kaken van het lachen (en dat is echt geen grap).

Ik denk wel dat het een tweede keer nooit meer zo leuk kan zijn als de eerste keer, dus ik zal niet zo snel nog een keer gaan. Nu was elke kamer een verrassing, maar dat is een volgende keer niet zo natuurlijk. Daarnaast kan ik me niet voorstellen dat het nog leuker kan zijn dan deze keer met Vera. 

Roller Dreams by WONDR

Naast WONDR Experience heb je ook Pink Beach en Roller Dreams. Over Pink Beach kan ik niet zoveel vertellen, want daar zijn wij niet geweest. Wel hebben Vera en ik nog een uurtje gerolschaatst bij Roller Dreams.

9.22.12

Roller Dreams is een rolschaatsbaan, maar verwacht er niet teveel van. Het is niet heel groot en het is niet ingericht om los te gaan als je goed kan rolschaatsen.

De muziek staat lekker hard, er zijn leuke plekken om foto’s te maken en er staat een barretje waar je even wat kan drinken. Verder zijn de rolschaatsen simpel en is de vloer niet per se heel goed om lekker te rollen. Roller Dreams is vooral ingericht om lol te hebben en niet om te laten zien wat je allemaal in huis hebt. Wel leuk, maar geen must. 

WONDR Experience 2

Mocht je nog eens een leuke activiteit met vrienden/familie willen doen dan raad ik WONDR Experience in Amsterdam zeker aan. Ik vond het fantastisch en heb de tijd van mijn leven gehad. Even alles loslaten en gewoon plezier hebben. Heb jij al geboekt?

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.