Mijn favoriete Curly Girl producten

Vorig jaar ben ik in februari gestart met de Curly Girl Methode, omdat ik altijd aan het vechten was/ben met mijn pluizige haar.  Ondertussen ben ik een jaar verder en weet ik welke Curly Girl producten werken voor mijn haar. Omdat ik zelf lang aan het zoeken ben geweest, deel ik deze producten graag met je. 

Curly Proof Shampoo

Sinds november gebruik ik de producten van Curly Secret en die bevallen mij erg goed. De Hello Fresh Hair shampoo reinigt mijn haar en zorgt ervoor dat mijn haar minder pluist. Ondanks dat mijn haar niet goed reageert op producten waar kokos in zit, gaat het met deze shampoo wel goed. Het product doet wat het moet doen en dat werkt heel goed voor mijn haar.

De ingrediënten:

Aqua, Coco-Betaine,  Coconut Oil, Argan Oil,Costus Oil, TocopherylAcetate, Carbomer,Sodium Benzoate,Sodium Oxide, Biotion,Fragrance, BHA, CitricAcid.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier.

Curly Proof Conditioner

Als ik van een merk de shampoo probeer dan wil ik ook graag de conditioner proberen. De Bye Bye Knot conditioner vind ik geweldig. Het is een lichte conditioner met een heerlijke geur. Hij maakt mijn haar zacht, sterk en mijn pluizige bol verdwijnt als sneeuw voor de zon.  Dit product vind ik nog beter dan de shampoo, maar de combinatie werkt heel goed voor mijn haar. Een topper!

De ingrediënten:

Aqua, Coconut Oil,Cetanol, PropyleneGlycol, TocopherylAcetate, MIT,Fragrance, Tea TreeOil, CetrimoniumChloride.

Klik hier voor de conditioner.

Curly Proof Borstel

Als Curly Girl borstel je je haar alleen onder de douche of net na het douchen. Omdat ik niet altijd krullen in mijn haar tover, gebruik ik mijn borstel ook wel eens als mijn haar droog is.

Deze Denham D3 Medium Stylingborstel heb ik gekocht, nadat ik er heel veel positieve berichten over had gelezen. Ik heb geen idee waarom, maar deze borstel werkt. Altijd!

Hij is zacht voor mijn haar, haalt toch de klitten eruit en mijn haar wordt er glanzend van. Er zijn verschillende soorten en maten, maar de D3 werkt prima.

De borstels van Denham zijn te koop via Bol.com.

Curly Proof Mousse

Maanden ben ik bezig geweest met verschillende soorten gel en toen kwam ik deze Miracle Styling Foam tegen op curlysecret.com.

Ik heb weinig haar, het is dun en erg fijn. Een gel is eigenlijk te zwaar voor mijn haar, dus deze foam kwam als geroepen. Het is een erg licht product en toch werkt hij hetzelfde als een gel. Mijn haar wordt hard, zodat ik het goed kan kneden en daarna is mijn haar weer heerlijk zacht en zien mijn krullen er natuurlijk uit. Daarnaast heb je helemaal niet zoveel van dit product nodig, dus je kunt er lang mee doen. 

De ingrediënten:

Aqua, Betaine, Maltodextrin, Argan Oil, Hydrolyzed Quinoa Protein, Jojoba Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Polyurethane-14, AMP Acrylates Copolymer, Fragrance, Citric Acid.

Klik hier voor de Miracle Styling Foam. 

Curly Proof Olie

Voordat ik met de Curly Girl Methode begon, gebruikte ik deze 3 Miracle Oil Smooth van Aussie al. Ook weer een licht product en hier zit argan olie in. Van argan olie wordt mijn haar gelukkig. 

Dit product geeft mijn haar glans,  mijn haar wordt er niet vet van en het ruikt hemels. Ondertussen hebben ze deze olie in een nieuw jasje gestoken, maar ik ga ervan uit dat het product nog net zo goed is. Aanrader!

Dit product is gewoon in de drogisterij te koop, bijvoorbeeld bij Etos.

Dit zijn mijn favoriete Curly Girl producten op dit moment. Ik ben er nog niet, want ik zoek bijvoorbeeld nog de perfecte leave-in conditioner. Misschien heb je een tip?

Mocht je bezig zijn met de zoektocht naar jouw mooiste krul dan hoop ik dat ik je een klein beetje geholpen heb. Het is wat werk, maar mijn haar knapt enorm op van de Curly Girl Methode

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.