De week in foto’s #85

Ben jij ook zo aan het genieten van het lekkere weer? Ik vind het zo fijn dat de lente is begonnen. In deze De week in foto’s #85 heb ik weer veel te veel lekkere gerechten gegeten en zijn mijn nagels weer gedaan. Kom, ik laat het je zien. 

Op zondag gingen Mike en ik lekker een stuk wandelen met Luna in het bos en dat was echt even genieten.
Het is niet zo dat we lekker door kunnen stappen met Luna, want elke boom moet even besnuffeld worden. Pas als ze moe is dan sjokt ze achter ons aan.
Tjah...
Al een tijdje speel ik Woordle, maar nog nooit had ik het woord in een keer geraden. Afgelopen week was het zover.
Welke 3 factoren zijn er nodig om brand te krijgen? Dinsdagavond had ik BHV-cursus op school en we hadden een leuke groep mensen dus viel het alles mee. Ik kan er weer een jaar tegenaan.
Woensdag is mijn vrije dag en om negen uur stond ik al bij de osteopaat voor de deur. Ik heb veel last van mijn nek en rug, dus ik ga eens kijken of dit mij kan helpen.
Gestemd!
Voor het eerst in mijn leven heb ik, samen met Mike, kaasfondue gemaakt en geserveerd.
Mijn ouders en mijn schoonvader durfden het aan om de kaasfondue ook te eten. Het was zelfs erg goed gelukt en de pannen waren leeg.
Op vrijdag gingen we weer lekker eten, want we namen Judith en Martijn mee naar Merlijn in Oosterhout. Een van mijn favoriete plekken om te eten.
Tijd voor een foto. Het was heel gezellig en fijn om weer samen op pad te zijn.
Mijn moeder en ik gaan altijd samen onze nagels doen, dus zaterdag gingen we op pad. We kozen dezelfde kleur, maar wel met een andere glitter.
Eindelijk is het zover: de Formule 1 begint weer. We hebben genoten van de eerste kwalificatie en kunnen niet wachten om morgen de race te kijken. Go Max!

Dit was De week in foto’s #85 alweer voor deze week. Komende week heb ik twee erg lange werkdagen op de planning staan en ga ik met de auteur van een manuscript in gesprek. Ik heb een druk weekje voor de boeg dus.

Heb jij veel plannen voor de komende week? Maak er iets moois van.

Liefs!

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, beauty, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.