Mijn favoriete verzorgingsproducten

Af en toe een maskertje, ’s avonds mijn handen insmeren met handcrème en elke dag met een dikke laag lippenbalsem de dag starten; ik ben dol op verzorgingsproducten. Er zijn een hoop verzorgingsproducten die ik al jarenlang gebruik, omdat ze zo goed voor mij werken. Ik deel ze graag met je.

Favoriete verzorgingsproducten

Lippenbalsem

Er gaat geen dag voorbij zonder lippenbalsem. Voordat ik het huis ’s ochtends verlaat, smeer ik een dikke laag over mijn lippen. Als ik dat niet doe dan heb ik daar de rest van de dag last van; het lijkt wel een soort verslaving. 

Mijn favoriete lippenbalsems zijn die van Smith’s.

Ik ben er zo dol op dat ik drie verschillende smaken heb:

Smith’s Rosebud Salve;

Smith’s Brambleberry Rose Lip Balm;

Smith’s Strawberry Lip Balm

De Rosebud Salve tube zit altijd in mijn tas en neem ik overal mee naartoe. Het is niet zo dat ik dan de hele dag aan het smeren ben, maar ik heb het gewoon altijd graag bij me. Ook werkt deze zalf goed op je huid als je droge plekjes hebt. 

Brambleberry Rose Lip Balm heb ik nu een paar maanden en die bevalt heel erg goed. Het is een donkerrode zalf en hij geeft een heel klein beetje kleur af. Niet opvallend, maar net genoeg. De geur is heerlijk. 

Strawberry Lip Balm is absoluut mijn favoriet. Dit is ondertussen mijn derde blikje en met een blikje doe ik zeker anderhalf jaar. Er zit een lekkere geur en smaak aan en hij doet zijn werk goed. 

Deze producten zijn te koop bij Douglas.

Deodorant

Tussen mijn favoriete verzorgingsproducten zit ook deodorant, want ik geloof echt dat dit de beste deodorant ooit is. Ik ben zo’n fan!

Lady Speed Stick & Secret

De Lady Speed Stick gebruik ik al meer dan tien jaar en mijn eerste stick kocht ik in Amerika.  Ik volgde toen de blog van Mascha (Beautygloss) en zij was heel positief over deze deo, dus ik werd nieuwsgierig. Ik gebruik de deodorant nog steeds, dus ik ga helemaal mee met Mascha: deze deo is echt heel erg goed. Tegenwoordig verkopen ze dit product ook in Nederland, bijvoorbeeld bij Bol.com

Afgelopen december zijn wij in New York geweest en kon ik de Lady Speed Stick niet snel genoeg vinden (ik koop mijn deo’s altijd in Amerika), dus kocht ik een deodorant van Secret. Ik gebruik dit product nu meer dan drie maanden elke dag en ik ben erg enthousiast. Alle nare zweetluchtjes zijn  verleden tijd. Heerlijk!

Bodylotion

Na het douchen gebruik ik niet altijd een bodylotion, maar als ik er een gebruik dan het liefst de Coconut Oil Body Lotion van Palmer’s. 

Ik ben dol op de geur van kokos, maar ik kan het niet gebruiken in mijn haar. Gelukkig wel voor mijn huid en deze bodylotion vind ik heerlijk. Er zitten natuurlijke ingrediënten in en deze lotion zorgt ervoor dat mijn huid 24 uur gehydrateerd is. Je moet wel van de geur houden, want je ruikt echt naar een kokosnoot =).

Handcrème

Vooral in de herfst en de winter gebruik ik graag een verzorgingsproduct voor mijn handen. Ik ben al snel tevreden als het gaat om handcrème, maar er is er een waar ik echt heel gelukkig van word.

Waarschijnlijk komt deze handcrème je bekend voor, want volgens mij is dit een van de bekendste producten van Rituals: Ritual of Ayurveda hand balm

Deze geur is hemels en de handcrème is heel zacht voor de handen. Ik ben sowieso fan van de producten van Rituals, maar dit product blijf ik kopen. Zo fijn!

Scrubben maar

Dit product is waarschijnlijk minder/niet bekend, maar ik gebruik deze scrubdoekjes heel graag. 

Pure clean Scrub&Peel wipes - verzorgingsproducten

Deze doekjes heb ik ook altijd in huis en dat al jarenlang. Als ik merk dat mijn gezicht toe is aan een scrubbeurt dan gebruik ik de Pure Clean Scrub&Peel Wipes van KIKO. 

Eerst gebruik ik de bovenste laag van het doekje om mijn gezicht te scrubben en ik bepaal zelf hoe hard of zacht ik dit wil doen. Als ik klaar ben, gebruik ik de andere kant van het doekje om mijn gezicht wat liefde te geven. Mijn gezicht voelt daarna weer heerlijk zacht en gezond aan. Absoluut mijn favoriete product van KIKO.

Al deze verzorgingsproducten gebruik ik al heel lang en kan ik je oprecht aanraden. Welke producten gebruik jij al heel lang en raad je iedereen aan? 

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.