De week in foto’s #9

Het is weer zondag dus ik neem je mee en laat je zien hoe mijn week eruit zag. Ondanks dat het buiten warm was, heb ik vooral binnen gezeten. Ik ben bijna heel de week ziek geweest. Gelukkig ging het aan het eind van de week een stuk beter. Kijk je mee naar mijn weekje thuis?

Zondag 13 september 2020
Maandag 14 september 2020
Dinsdag 15 september 2020
Woensdag 16 september 2020
Donderdag 17 september 2020
Vrijdag 18 september 2020
Zaterdag 19 september 2020

Komende week hoop ik er weer lekker tegenaan te kunnen. Ik heb nog weinig op de planning staan, maar ik hoop wat meer te rolschaatsen. Donderdagavond worden mijn nagels gedaan en het weekend is nog vrij leeg. 

Hoe was jouw week? Heb je leuke dingen gedaan of ben je misschien ook aan het snotteren? Laat het me weten <3.

Liefs!

2 reacties

  1. Leuk om te lezen! Hopelijk voel je je weer beter! Ik snotter gelukkig niet, maar ben bang als ik weer begin met werken ik binnen no time richting de test straat mag/moet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, beauty, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.