De week in foto’s #95

Persoonlijk zou ik er best aan kunnen wennen: twee dagen werken en vijf dagen vrij. Niets mis mee, dacht ik zo. Afgelopen week was het Hemelvaart en mijn weekend begon al op dinsdagavond. Mike ging een weekendje weg met de motor en ik had plannen met Judith. Kijk je mee naar De week in foto’s #95?

De zondag begon, zoals altijd, met het schoonmaken van de hokken. We kregen weer veel hulp van de konijnen.
Ook vonden we een eitje van een mus. Na een grondig onderzoek bleek het eitje niet bevrucht te zijn. Ik heb het eitje nog steeds niet weggegooid, want ik vind het veel te mooi.
Ook Luna had natuurlijk aandacht nodig, dus we gingen samen lekker aan de wandel.
's Middags ging ik op bezoek bij Juud, want ze vierde haar verjaardag. Natuurlijk hoort daar een foto bij.
Ondertussen was Mike thuis druk bezig met de tuin. Samen met zijn vader had hij de eerste drie korven gezet en ze voor een groot deel ook al gevuld.
Op maandagavond moest ik er ook aan geloven in de regen...
... maar de eerste drie korven zijn gevuld. Komende week zullen ze aan de slag gaan met de nieuwe poort en dan kunnen we weer verder met de korven. Ik kijk enorm uit naar het eindresultaat.
Op dinsdagmiddag kon ik al afscheid nemen van mijn werk, want de rest van de week was ik vrij vanwege Hemelvaart.
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Mijn tweede column voor TV Vrouw stond woensdag online. Elke donderdag zal mijn column over het tv-programma Het Perfecte Plaatje verschijnen. Zin in!
Yum!
Begin april heb ik nieuwe rolschaatsen besteld en eindelijk komen ze er nu aan. Nu hopen dat het iets beter weer wordt, zodat ik ze ook mee naar buiten kan nemen.
Donderdag was vooral een fijne leesdag. Niets moeten en alles mogen.
Hee, daar is ze weer hoor: onze Juud! Mike was een weekend met de motor weg en Juud en ik gingen een dagje naar de sauna. Lekker offline, bijkletsen en genieten.
Omdat De Veluwse Bron voor ons nogal een eind rijden was, hadden we een overnachting geboekt in Loenen bij Hotel & Restaurant De Loenermark. Prima hotel om een nachtje te verblijven.
Op zaterdag zijn we naar Kees Smit Tuinmeubelen gegaan, want Juud heeft een nieuw tuinset nodig (en ik heb alvast een hoop inspiratie opgedaan). Wat een fijne winkel.
Eenmaal thuis was ik zo moe dat ik niet meer na wilde denken over eten. Ik heb lekker sushi besteld en de rest van de avond mijn gemak gehouden. Heerlijk!

Dit was De week in foto’s #95. Het was weer een week met fijne momenten.

Mijn rolschaatsen zijn ondertussen nog niet binnen, dus ik hoop dat ze maandag of dinsdag bezorgd worden. Verder staat er voor komende week nog weinig in de agenda. Ook wel eens lekker. Heb jij leuke plannen?

Ik wens je een fijne week toe. 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.