Bookaholics Anonymous Tag – Boeken Tag

Soms vind ik het leuk om het internet af te struinen op zoek naar leuke Book Tags.  De Bookaholics Anonymous Tag vond ik op de site van Zezee with Books. Mocht je deze tag leuk vinden dan mag je hem natuurlijk gebruiken. Veel leesplezier!

Bookaholics Anonymous Tag

1. Wat vind je het leukste aan nieuwe boeken kopen?

Ten eerste word ik heel blij van een nieuw boek. Ik ben nieuwsgierig naar het verhaal, verheug me erop om het boek in de kast te zetten en kan erg genieten van een mooie omslag. Ten tweede vind ik de geur van een nieuw boek de lekkerste geur op aarde. Ik moet altijd even ruiken aan een nieuw boek. Ik ben niet de enige die dit doet toch?

2. Hoe vaak koop je een nieuw boek?

Niet zo heel vaak, denk ik. Als ik zie hoeveel boeken sommige Bookstagrammers kopen dan ben ik erg bescheiden. Per maand krijgen ongeveer drie nieuwe boeken een plekje in mijn boekenkast. De ene maand zullen dit er meer zijn dan de andere maand.

3. Koop je je boeken online of in de boekwinkel?

Het liefst koop ik mijn boeken in de boekwinkel, maar de meeste boeken koop ik online. Ik woon best afgelegen, dus ik kom niet zo vaak in een boekwinkel helaas.

4. Heb je een favoriete boekwinkel?

Ja, die heb ik. Ik moet er een behoorlijk eind voor rijden, maar ik vind Boekhandel Dominicanen in Maastricht prachtig. Deze winkel bevindt zich in een kerk en ik ben dol op kerken. Ik hoop er binnenkort weer eens een keertje naartoe te kunnen gaan. 

Bol 7 daagse 2022Bol 7 daagse 2022

5. Reserveer je wel eens boeken?

Als ik echt uitkijk naar een boek dan reserveer ik het boek van te voren. Vaak zijn dit boeken van een bepaalde serie, zoals van de Helen Grace-serie of de Again-serie. Op dit moment heb ik niets gereserveerd.

6. Heb je een limiet per maand voor het kopen van boeken?

Nee, want zoveel boeken koop ik niet. Daarnaast zou ik me daar toch niet aan kunnen houden.

7. Zet je wel eens een stop op het kopen van boeken?

Nee, ik zou niet weten waarom.

8. Hoe groot is je wensenlijstje?

Altijd veel te groot. Er komen deze zomer weer veel mooie boeken uit en die staan allemaal op mijn lijstje. Mocht je nieuwsgierig zijn naar alle spannende thrillers die uitkomen, klik dan hier. Voor alle romans klik je hier

9. Welke drie boeken van je wensenlijstje zou je nu willen hebben?

  • Kom eens gauw – M.J. Arlidge 
  • Fatale waarheid – Robert Bryndza 
  • De laatste boekwinkel van Londen – Madeline Martin

10. Aan wie geef je deze tag door?

Aan iedereen!

Dit was de Bookaholics Anonymous Tag. Kort maar krachtig, toch? Mocht je ergens nog een leuke boeken tag zien dan houd ik me altijd aanbevolen. Geniet van je dag!

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.