De week in foto’s #97

Ondanks dat het een drukke en gezellige week was, heb ik deze week niet veel foto’s gemaakt. Hoe dat precies komt, weet ik niet zo goed. Kijk je mee naar De week in foto’s #97?

Op zondag gingen we op bezoek bij opa en Luna mocht mee. Ze vindt het altijd heel leuk om mee te gaan, maar ze had weinig zin om op de foto te gaan. Het regende nogal flink buiten, dus ik denk dat ze daarom deze blik heeft.
Na een gezellige middag bij opa, kroop ik lekker met een boek in de bank.
Na regen komt zonneschijn en dan kunnen Mike en zijn vader weer verder met de tuin. Ik ben verliefd op onze poort. Het lijkt net serieus toch?
Dinsdag stond in het teken van vergaderen. Wel samen met dit dreamteam en zij maken alles altijd leuker. Het is jammer dat het derde lid van dit team de foto moest maken...
Woensdag moest ik werken, want we hadden een middag georganiseerd voor leerlingen uit groep 7. Het was enorm druk en ik heb meerdere rondleidingen mogen geven. Mijn favoriete lokaal bij ons op school is het BWI-lokaal (Bouw, Wonen en Interieur).
De volgende dag was het weer een bijzondere dag, want het was uitslagdag voor onze vmbo-tl leerlingen. Even een klein feestje vieren, want ze hebben het hartstikke goed gedaan.
Op vrijdag was ik vrij en heb ik eigenlijk heel de dag aan mijn blog gewerkt. 's Avonds hadden Mike en ik datenight. We gingen eerst eten bij Captain Cooks...
... en daarna gingen we naar de voorstelling Rust in je hoofd van Michael Pilarczyk. Ik heb bijna al zijn boeken gelezen en ik wilde hem graag live horen spreken. Het was een bijzondere avond.
Soms moet het huis weer eens wat liefde krijgen, dus de eerste dag van het weekend stond in het teken van het huishouden. Het huisje is weer schoon.
Ik had zelfs nog even tijd om buiten te helpen.
We sloten de avond weer af met lekker eten en nu bij restaurant De nieuwe ram in Halsteren. Samen met vrienden hebben we een heerlijke avond gehad.

Dit was De week in foto’s #97. Komende week probeer ik weer wat meer foto’s te maken, want dit was wel wat magertjes zo.

Laten we er weer een mooie week van maken.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.