Apps op mijn iPhone 12

Volgens mij heb je op deze wereld twee soorten mensen: mensen die dol zijn op de producten van Apple en mensen die er helemaal niets mee hebben. Ik behoor duidelijk tot de eerste categorie. Mijn telefoon is ook van Apple en op dit moment heb ik de iPhone 12.  Er staan een hoop apps op mijn iPhone en vandaag laat ik ze allemaal aan je zien.

Apps op mijn iPhone

Mijn achtergrond

Apps op mijn iPhone

Mijn iPhone 12 heb ik sinds januari 2021 en deze achtergrondfoto staat er al zeker een half jaar op. Ik verander bijna nooit iets aan mijn telefoon, dus deze foto zal nog wel even blijven staan.

Ik vind het vervelend als ik de foto niet zie, dus je ziet niet zoveel apps op het beginscherm staan. Daarnaast gebruik ik altijd de appbibliotheek, want dat vind ik veel handiger. Laten we naar de apps op mijn iPhone gaan kijken.

Sociaal

Sociaal

We beginnen bij het kopje Sociaal en hier staan gelijk mijn meestgebruikte apps tussen. Vooral WhatsApp en Instagram open ik vaak en gebruik ik veel. Facebook en Twitter gebruik ik vooral om mijn blog te promoten en LinkedIn ben ik nog maar net aan het ontdekken. FaceTime, Messenger, Tailwind en Berichten gebruik ik amper. TikTok gebruik ik alleen maar om naar rolschaatsfilmpjes te kijken. 

Diensten

Diensten

Safari, de App Store, Instellingen en de Klok zijn apps die ik regelmatig gebruik. Mijn telefoon is mijn wekker en ik gebruik daarvoor de klok van de iPhone. Meten en Vergrootglas gebruik ik nooit, maar staan volgens mij standaard op je telefoon. Aangezien rekenen niet mijn sterkste punt is, gebruik ik Rekenmachine ook wel eens. Watch en MySkoda gebruik ik alleen als ik ze nodig heb. Zoek mijn iPhone gebruik ik vooral als Mike mij op komt halen van school. Zo weet ik precies hoe laat ik mijn spullen moet opruimen en buiten moet staan. Handig!

Informatie en lezen

Informatie - Apps op mijn iPhone

Misschien denk je nu dat ik de app Boeken heel veel gebruik op mijn telefoon, maar ik geloof niet dat ik de app ooit aangeklikt heb. Ik lees geen boeken op mijn telefoon, want daar heb ik een prachtige e-reader voor. Buienalarm, Weer en NU.nl zijn de enige apps die ik elke dag gebruik. De andere apps gebruik ik niet. De Afvalwijzer heb ik ook nog niet gebruikt, maar mocht ik hem ooit nodig hebben dan is het wel handig, denk ik.

Amusement

Amusement

Amusement is een grote categorie. Hier staan veel apps tussen die ik regelmatig gebruik. Spotify, YouTube en Sonos worden elke dag wel een keertje geopend. ’s Ochtends bij het ontbijt kijk ik graag een filmpje en ik heb het liefst de hele dag muziek om me heen. 

De Formula 1-app gebruik ik om te zien wanneer, waar en hoe laat de race begint en wij kijken sinds kort via Viaplay. Omdat we echt geen fan zijn van het commentaar van Viaplay luisteren we tijdens de race naar Grand Prix Radio met Olav Mol en Jack Plooij (tip!).

De andere apps gebruik ik wanneer ik ze nodig heb, maar niet zo heel vaak. De apps Muziek, iTunes Store, NintendoSwitch, TV en Favorites gebruik ik momenteel helemaal niet. 

Winkelen en eten

Winkelen -Apps op mijn iPhone

Ik ben een fan van bol.com en gebruik de app regelmatig. De andere apps gebruik ik niet zo vaak, maar alleen als ik echt iets nodig heb. Ik winkel niet vaak online, dus gebruik deze apps ook niet zo vaak. HelloFresh en de app van Albert Heijn zijn wel handig. In de app Stocard heb ik al mijn klantenpasjes zitten en dat werkt prima.

Reizen

Reizen

Een aparte map voor reisgerelateerde apps, omdat ik nou eenmaal dol ben op reizen. De Efteling-app past hier niet helemaal tussen, maar ik weet niet waar ik hem anders moet zetten. Skyscanner vind ik een fantastische app om vluchten te zoeken en Booking.com gebruik ik voor hotels. Trivago, Social Deal en Veilingen gebruik ik eigenlijk nooit en de andere apps alleen als ik ze nodig heb. New York heeft overal in mijn leven een plekje, zoals je ziet…

Productiviteit en financiën

Productiviteit

Weer een flinke map, maar hier kan ik best wel kort over zijn. Deze apps gebruik ik voor mijn werk, voor bankzaken, mijn mail en voor mijn agenda. Vooral heel veel praktische apps dus.

Gezondheid en conditie

Gezondheid

Op dit moment doe ik veel te weinig met deze apps, want ik werk helemaal niet aan mijn conditie. Ik wil eigenlijk aan de slag met mediteren, dus dan komt de app Meditation wel van pas. Wie weet.

Foto en video

Foto -Apps op mijn iPhone

De apps Canva, Camera, CameraConnect, Foto’s en VSCO gebruik ik heel veel voor mijn blog en voor Instagram. De andere apps gebruik ik amper. Foscam is de app voor de deurbel, maar die gebruik ik ook niet. Canva en VSCO zijn favoriet.

Anders

Anders

We zijn aangekomen bij de laatste map op mijn iPhone en dat is de map Anders. Deze apps moet ik eigenlijk nog een goede plek geven, maar dat is er nog niet van gekomen. De apps Pinterest, PostNL en Royaldice worden vaak geopend en de andere apps niet of nauwelijks. 

Van te voren leek het leuk om dit artikel te schrijven, maar ik heb veel meer apps dan ik dacht. Ik zie ook dat ik een hoop apps weg kan gooien, dus daar ga ik binnenkort maar eens mee aan de slag. 

Ik heb geprobeerd om het kort te houden, maar dat is mislukt. Toch hoop ik dat je het leuk vond om te zien welke apps op mijn iPhone staan.

Heb jij ook zo veel apps? Of juist nog veel meer? Ik hoor het graag.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.