De week in foto’s #99

Het is alweer tijd voor De week in foto’s #99. Afgelopen week was weer een prima week met weinig bijzonderheden en dat is ook wel eens lekker. Kijk je mee?

Zondagochtend was het niet echt lekker weer, maar ik heb toch mijn hardloopschoenen aangetrokken. Een rood hoofd betekent dat ik mijn best weer gedaan heb.
Nadat we de hokken van de diertjes schoongemaakt hadden, kroop ik met Kom eens gauw in de bank. Wat een heerlijk boek!
Omdat het buiten erg slecht weer was, ging Mike de garage in. Mijn nieuwe scooter moest het ontgelden. De scooter is tweedehands, dus Mike wilde even wat dingen schoonmaken.
Woensdagochtend gestart met week twee van Evy. Het was heerlijk buiten, dus ik heb genoten.
Daarna ben ik boodschappen gaan doen met mijn scooter. Ik ben er zo blij mee.
Tussendoor moest er ook nog even een artikel geschreven worden. Ik neem jullie mee met mijn hardloopavonturen.
Het had zo moeten zijn. Al mijn rolschaatsspullen passen precies in mijn scooter. Op naar de Grevelingen.
Kijk, dit is de reden dat ik graag een scooter wilde hebben. Niet meer met de auto naar dit plaatje kunnen kijken, maar tussendoor af kunnen stappen om de mooiste foto's te kunnen maken. Ik kan hier intens van genieten.
Donderdag stond in het teken van de sportdag (ergens zie je een kano met leerlingen erin)...
... maar ook in het teken van het eindfeest klas 4. Trots op al onze eindexamenkandidaten.
Natuurlijk maken we ook even foto's bij de fotobooth.
Vrijdagochtend 06:00u. Niet snel, niet fantastisch, maar wel gedaan.
Na een lange dag werken, kon ik even ontspannen bij de kapper (mijn lieve schoonzus) met de Flair.
De avond van de regenbogen. Terwijl ik uitgeteld op de bank lag, stuurde mijn schoonvader deze prachtige foto.
Op zaterdag heb ik eieren gebracht bij vrienden en de rest van de dag ben ik in het huishouden bezig geweest. 's Avonds hadden we een gezellige avond met vrienden, maar daar heb ik geen foto's meer van gemaakt.

Dit was De week in foto’s #99 weer voor deze week. 

Volgende week komt er geen De week in foto’s online, omdat ik donderdag naar Londen vlieg. Niet getreurd, want vanaf vrijdag tot en met maandag komt er elke dag een Dagboek Londen online te staan. Ik heb er zoveel zin in!

Ik wens je een fijne week toe. 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Mode 2023Mode 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.