Mijn favoriete boeken van 2022 (tot nu toe)

De eerste zes maanden van 2022 zitten er bijna op en het is tijd om de balans op te maken. Ik heb behoorlijk wat boeken gelezen en een aantal boeken raad ik absoluut aan. Ik zet mijn favoriete boeken van 2022 voor je op een rijtje.

Thrillers

Je liet mij leven - Catherine Ryan Howard

Je liet mij leven - Catherine Ryan Howard - Boekerij

Ik begin met Je liet mij leven van Catherine Ryan Howard. Van uitgeverij Boekerij mocht ik dit boek lezen en ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Toen ik eenmaal begon met lezen, kon ik het boek niet meer naast me neerleggen. Wat een origineel en goed verhaal. Mijn recensie lees je hier.

Perfecte Stilte - Helen Fields

Perfecte stilte - Helen Fields - Ambo|Anthos

Ik ben in een half jaar tijd groot fan geworden van de Callanach-serie van Helen Fields. Ik vind alle delen erg goed, maar Perfecte stilte vond ik geniaal. Natuurlijk raad ik je aan om te beginnen met Perfecte resten. Je gaat je niet vervelen tijdens het lezen van deze boeken. 

Nieuwsgierig naar mijn recensie van Perfecte stilte? Klik hier.

Kom eens gauw - M.J. Arlidge

Kom eens gauw - M.J. Arlidge - Boekerij

Het elfde deel van de Helen Grace-serie heb ik net uit en deze serie blijft mij boeien. Kom eens gauw is origineel, spannend en leest heerlijk weg. M.J. Arlidge staat hoog in mijn lijstje van favoriete auteurs. Wat kan deze man goede thrillers schrijven. Klik hier voor mijn recensie.

Feelgoods

Het perfecte plaatje - Lauren Weisberger

Het perfecte plaatje - Lauren Weisberger - Boekerij

Eindelijk kwam er in het begin van 2022 weer eens een boek uit van Lauren Weisberger. Zij is vooral bekend van haar boek De duivel draagt Prada, maar heeft ondertussen een aantal heerlijke feelgoodboeken op haar naam staan. Het perfecte plaatje is weer een bijzonder verhaal met een hoop humor erin verwerkt. Leuk om te lezen in de komende zomervakantie. Meer weten? Klik hier.

De partycrasher - Sophie Kinsella

De Partycrasher - Sophie Kinsella - THB

Sophie Kinsella, misschien wel de koningin van de feelgoodboeken, verscheen ook in de boekwinkels met haar nieuwste boek: De partycrasher. Dit verhaal is een beetje gek, maar ook weer erg leuk. Ik heb een aantal keer enorm hard gelachen tijdens het lezen van dit boek en dat is altijd een goed teken. Lees hier meer over De partycrasher

Romans

De som van jou en mij - Cecelia Ahern

De som van jou en mij - Cecelia Ahern - Luitingh-Sijthoff

Een van mijn lievelingsboeken is P.S. Ik hou van je van Cecelia Ahern. Sindsdien lees ik alle boeken van haar, omdat ze een fantastische auteur is. De som van jou en mij is een beetje vreemd, maar dat maakt het boek ook interessant. Ik heb erg van dit boek genoten. Klik hier om meer over dit boek te lezen. 

Het kamermeisje - Nita Prose

Het Kamermeisje - Nita Prose - Ambo Anthos

Ook Het kamermeisje van Nita Prose vond ik een heel bijzonder boek om te lezen. Ik werd nieuwsgierig naar dit boek, omdat heel Bookstagram er vol mee stond. Ik begrijp heel goed waarom, want het is een goed boek. Mijn recensie lees je hier.

Een vorstelijk aanbod - Julia Quinn

Een vorstelijk aanbod - Bridgerton - Julia Quinn - Boekerij

Nadat ik seizoen twee van Bridgerton op Netflix had gekeken, wilde ik meer. Gelukkig is er een boekenreeks van deze serie, dus begon ik direct in Een vorstelijk aanbod van Julia Quinn. Ik kan nu helemaal niet meer wachten tot seizoen drie uitkomt. Wat een fijn boek weer. Hier lees je er alles over.

Persoonlijke ontwikkeling - Mindfulness

Brein-Hart-Zijn - Daphne Feller

Brein-Hart-Zijn - Daphne Feller - HarperCollins

Na het boek Master Your Mindset lees ik af en toe een boek over mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Via een vriendin kwam ik in aanraking met Brein-Hart-Zijn van Daphne Feller. Een heel interessant boek als je hierin geïnteresseerd in ben. Nieuwsgierig? Klik hier.

Dit zijn mijn favoriete boeken van 2022 tot nu toe. Een hele lijst, maar als ik eenmaal enthousiast ben over een boek dan deel ik dat graag.

Welk boek staat op dit moment hoog op jouw favoriete lijstje? 

Liefs!

Eén reactie

  1. Ik ben ook fan van MJ Arlidge. Heerlijk hoe je mee wordt gezogen in het verhaal. Momenteel bezig in De doodsvogel van Samuel Bjørk. Die andere thrillers spreken me ook wel aan. Dus ze gaan op mijn leeslijst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.