De week in foto’s #101

Ondanks dat ik moe ben en de vakantie lonkt, heb ik een fijne week achter me liggen. Veel foto’s in deze De week in foto’s #101, dus laten we snel beginnen. 

Tegenwoordig begint de zondag met een rondje hardlopen. Zo ook afgelopen zondag. Het begint al ergens op te lijken.
Vorige jaar hadden we courgettes en tomaatjes in de tuin staan, maar dit jaar hadden we niets geplant. Toch staat er al een flinke courgetteplant...
... en daaronder een tomatenplant. Ik weet niet of het iets wordt, maar ik ga mijn best weer doen.
Ook de diertjes kregen weer een schoon hok. Nibbit wilde wel even voor mij poseren. Wat een knapperd he?
Ook Luna mocht mee op pad. Na een drukke week, hadden we op zondag niets gepland en kon ik al mijn diertjes even flink veel aandacht geven.
Daarna zijn we lekker gaan luieren in de bank.
Mike maakt niet zo heel vaak eten, maar dinsdagavond ging hij aan de slag met lekkere wraps met zalm. Een van zijn specialiteiten.
Ook woensdag stond ik vroeg buiten om een rondje te gaan hardlopen. Fijn om mijn vrije dag zo te beginnen.
Na een paar maanden geduld, kreeg ik eindelijk twee nieuwe tatoeages. In Steenbergen zit Bianca van Raven Child Inks. Aanradertje!
De eerste tatoeage werd op mijn voet gezet. De A van mijn vader en mijn broer en de M van mijn moeder en van Mike.
De tweede tatoeage staat op mijn arm. Het zijn de coördinaten van Grand Central, New York. Mijn favoriete plekje in New York.
Deze foto heb ik niet zelf gemaakt, maar een collega. Op woensdagmiddag hadden we het eindfeest voor klas 1, 2 en 3 en daar heb ik mijn gezicht nog even laten zien.
Een dag later stonden we op dezelfde locatie, maar dan voor de diploma-uitreikingen van klas 4. Het was een lange, maar zeer geslaagde dag. Al onze examenkandidaten zijn geslaagd!
De vrijdagochtend stond in het teken van rapportvergaderingen en daarna werd ik door Miek opgehaald. We reden naar Breukelen om vervolgens de trein te pakken naar...
... de Johan Cruijff ArenA.We gingen namelijk naar Ed Sheeran.
Wat een feestje was dit concert. Ik ben eerder naar Ed Sheeran geweest, maar toen stond hij vrijwel de hele avond stil. Dit keer was het een spectaculaire show en stond hij amper stil. Het was echt top.
Alleen de terugreis was een beetje chaotisch. Het leek wel of iedereen met de trein terug naar huis moest. Uiteindelijk zijn we thuisgekomen én een ervaring rijker.
De rest van het weekend was onze agenda leeg, dus op zaterdag hebben we het rustig aan gedaan. Mike en ik zijn even naar de Intratuin geweest.
We hebben vooral de diertjes weer erg blij gemaakt met speeltjes, snoepjes en koelelementen.
Eenmaal thuis ben ik op de bank in slaap gevallen. Het is echt tijd voor vakantie. Toen ik wakker werd, ben ik mijn nagels gaan doen. Ik ben aan de slag gegaan met powder dipping, want dat mocht ik lenen van een collega. Het resultaat is niet slecht voor een eerste keer, toch?

Dit was De week in foto’s #101. Veel meer foto’s dan normaal, maar het was ook een erg leuke week. 

Komende week gaan we het jaar echt afsluiten op het werk en komt de vakantie echt in zicht. De laatste loodjes…

Geniet van je week en maak er weer iets moois van. 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.