Mijn doelen en dromen voor 2022

2022 is alweer in volle gang en dit jaar heb ik eigenlijk geen goede voornemens. Ja, ik wil eigenlijk wel weer meer gaan rolschaatsen en wat beter letten op wat ik allemaal eet, maar dat zijn niet per se goede voornemens. Wel heb ik, net zoals elk jaar, een paar doelen en dromen waar ik mee aan de slag wil dit jaar.

Doelen en Dromen 2022

Persoonlijk

Vorig jaar heb ik veel verteld over het boek Master Your Mindset van Michael Pilarczyk (aanrader!). Ik heb het boek in februari ’21 gelezen en nog steeds houdt het me bezig. Zijn boodschap? ‘Leef je mooiste leven.’ En dat wordt mijn doel op persoonlijk vlak dit jaar.

Ik probeer steeds meer te kiezen voor mijn eigen geluk. De dingen doen waar ik blij van word zonder me iets aan te trekken van wat anderen daarvan vinden. Mijn geluk vind ik vooral thuis, dus deze huismus gaat nog veel meer huismussen. Daarnaast wil ik meer tijd nemen om echte rust te pakken, bijvoorbeeld door wat vaker naar de sauna te gaan en kijken wat mediteren voor mij kan betekenen. 

Werk

De grootste verandering heeft al plaatsgevonden, want vanaf dit kalenderjaar werk ik nog maar vier dagen per week. Ik heb lang nagedacht om minder te gaan werken en uiteindelijk de knoop in december doorgehakt. Mijn werk is namelijk heel leuk, maar mijn leven daarnaast nog veel leuker. 

Daarnaast zijn er dromen waar ik mee aan de slag wil gaan. Zo wil ik gaan kijken of ik wat freelance klussen kan gaan doen voor uitgeverijen of andere opdrachtgevers. Denk hierbij aan teksten schrijven, maar ook zeker het redigeren en corrigeren van teksten. De komende tijd zal ik me daar in gaan verdiepen en wie weet wat het gaat brengen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Werk Doelen en dromen

Gewooniloon.com

2021 was een heel goed jaar voor mijn blog. Vanaf januari ben ik er veel serieuzer mee om gegaan en dat heeft geresulteerd in veel meer bezoekers. Voorheen had ik alleen bezoekers op de dagen dat ik een artikel online plaatste en was ik daar al erg blij mee. Nu zijn er elke dag bezoekers op mijn site en loopt het lekker. Ik ben nog erg aan het stoeien met advertenties en samenwerkingen, maar ook daar wil ik mezelf wat meer in gaan verdiepen. 

Ik verdien nog geen geld met mijn blog. Dat is ook niet mijn hoofddoel, want ik wil gewoon lekker schrijven. Toch kost het behoorlijk wat, dus het zou uiteindelijk fijn zijn als ik de kosten die ik maak terug kan verdienen. Aan de andere kant heb ik het afgelopen jaar zoveel boeken mogen ontvangen dat ik er zeker niet over klaag. 

Binnenkort komt er waarschijnlijk wel een verandering in de naam van mijn site. Booksandpaper.nl geeft aan dat het over boeken gaat, maar ik schrijf over meer dan alleen boeken. De naam heb ik al vastgelegd, nu nog de moed om alles over te zetten…

Zomer Doelen en dromen

Verder...

Laten we hopen dat 2022 het jaar wordt waarin we leren leven met corona zonder dat we met maatregelen of lockdowns te maken hebben. Net als ieder ander ben ik er helemaal klaar mee. Ik hoop in de zomervakantie weer lekker op vakantie te gaan of gewoon onbezorgd uit eten te kunnen met vrienden en familie. Alle dingen doen die zo vanzelfsprekend waren.

Dit zijn mijn doelen en dromen voor 2022. Ik wens je heel veel geluk, gezondheid en liefde toe en maak je dromen waar. Ik ga het in ieder geval zeker proberen en probeer je zo nu en dan op de hoogte te houden. 

Liefs!

2 reacties

  1. Mooie dromen en weet zeker dat het jou gaat lukken, je maakt mij er ook weer blijer door! Think happy thoughts! Je kunt het ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.