De week in foto’s #76

De kerstvakantie is voorbij, de vakantie naar New York zit erop en de eerste gewone week van januari hebben we achter de rug. Tijd om verder te gaan met De week in foto’s. Het was geen spannend weekje, want ik moest heel de week binnen blijven vanwege mijn coronabesmetting. Ik heb wel kunnen werken en heb genoten van mijn eerste vrije dag. Kijk je mee naar De week in foto’s #76?

Ondanks dat ik in quarantaine zat, was ik af en toe wel buiten te vinden om een frisse neus te halen. Gelukkig kan dat makkelijk hier, want je komt vrijwel nooit iemand tegen.
Mijn zintuigen werkten gelukkig naar behoren, want mijn schoonzus en neefje kwamen zelfgebakken appeltaart brengen. Lekker!
Kroelen hebben we de afgelopen week ook veel gedaan. Misschien weet je nog dat we voor de kerstvakantie met Luna naar de dierenarts zijn geweest en dat er weer een tumor weggehaald moet worden. Vorige week hebben we contact gehad met de dierenarts en ze wordt vrijdag 21 januari geopereerd. Het wordt weer een spannende tijd.
Als elk pakketje dat binnenkomt zo zou worden afgeleverd dan bestelde ik heel de dag pakketjes. Wat een cadeautje!
Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe agenda/planner, want de planner van Structuurjunkie werkt niet voor mij. Ik kon eigenlijk niets vinden waar ik echt blij van werd. Toen kwam ik op de website van My Lovely Notebook en zag ik dit leuke notitieboek van Filofax. Omdat ik vooral lijstjes maak in een planner, besloot ik om dit eens te proberen. Filofax is een bekend merk van agenda's waarbij je alles zelf kan samenstellen. Dat kan dus ook voor je notitieboek. Ik word er blij van!
Vanaf dit kalenderjaar ben ik een dag in de week vrij en dat betekent dat ik 's avonds meer tijd heb om te koken. Op woensdag heb ik een lekkere curry gemaakt met naanbrood.
Wandelen is fijn, maar het weer is toch wel een beetje droevig. Het wordt tijd voor een echte winter of voor de lente. Dit vind ik maar niets.
Voor de Schrijversacademie heb ik weer een berg huiswerk gekregen. Heel leuk, want we moeten een manuscript lezen en een leesrapport maken, maar het kost wel veel tijd.
De eerste eieren van 2022 van onze eigen kippen. Het lijkt mij wat vroeg, maar dat krijg je met dit rare weer.
Ondanks dat ik thuis zat, werd er gewoon gewerkt. Vergaderen kan tegenwoordig altijd en overal.
Ook worden er elke week natuurlijk nog foto's gemaakt voor Instagram. Het wordt altijd zo'n rotzooitje als ik hiermee bezig ben.
Feest!! Zaterdag mocht ik eindelijk weer uit het huis. Tijd om weer eens make-up op te doen =).
Er stond al heel lang een afspraak met vrienden om lekker sushi te eten en deze afspraak kon gelukkig doorgaan. Je hebt sushi en je hebt sushi... deze sushi is echt fantastisch. Besteld en gehaald bij Ichi in Kaatsheuvel.

Dit was De week in foto’s #76 voor deze week. Niet spannend, maar ik voel me weer goed en kan er weer tegenaan komende week.

Maandag ga ik weer gewoon naar het werk en ik heb zin om al mijn collega’s weer te zien. Luna wordt vrijdag geopereerd, dus we hebben geen plannen voor het weekend behalve een kappersbezoekje. We doen nog maar even rustig aan.

Maak er een mooie week van en misschien tot volgende week.

Liefs!

2 reacties

  1. Oh, wauw ben je helemaal naar Ichi gereden? Wij vinden dat ook de lekkerste sushi.
    Gelukkig ben je weer helemaal opgeknapt. Tot morgen dan maar weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.