Gewoon Iloon

Al sinds de zomervakantie ben ik bezig met een nieuwe naam voor mijn website. Vandaag is de grote dag: Booksandpaper.nl verdwijnt en Gewoon Iloon is geboren. 

Logo Gewoon Iloon

Waarom een nieuwe naam?

Er zijn drie belangrijke redenen waarom ik mijn naam graag wilde veranderen. Ten eerste omdat mijn website niet meer alleen over boeken gaat en dan is de naam booksandpaper.nl niet zo handig. Ik blijf zeker nog wel over boeken schrijven, maar met deze naam ligt er minder druk op.

Ten tweede wilde ik graag een Nederlandse naam voor mijn website. Ik schrijf in het Nederlands en ik probeer ook zo min mogelijk Engelse woorden te gebruiken (dit lukt niet altijd). Helaas was GewoonIloon.nl geen optie meer, dus moest ik kiezen voor GewoonIloon.com. Ach…

Ten derde wilde ik een naam die naar mij als persoon verwijst en dat is met Gewoon Iloon prima gelukt. Zeker met het oog naar de toekomst vind ik dit belangrijk.

Alles verandert

Er moet heel veel gebeuren om alles van booksandpaper.nl naar Gewoon Iloon te veranderen, dus nog niet alles zal helemaal kloppen. Mocht je nog iets zien dan hoor ik het graag natuurlijk!

Ik ga ook de namen van al mijn accounts veranderen en ik zal heel veel mailtjes moeten sturen naar verschillende bedrijven. Komende week heb ik vakantie, dus dan ga ik daar lekker mee aan de slag. 

cropped-G.I..png

Gewoon Iloon

Zoals je misschien weet, heb ik volgende week vrijdag een afspraak bij de Kamer van Koophandel. Ik ga mijn eigen bedrijfje starten en ook mijn bedrijf gaat Gewoon Iloon heten. Er zal dus heel veel veranderen de komende tijd. Ik heb er zin in, jij ook?

Of mijn site booksandpaper.nl heet of Gewoon Iloon, mijn liefde voor schrijven blijft hetzelfde. Ik hoop dat je langs blijft komen en dat ik nog heel erg veel mooie artikelen voor je mag schrijven. 

Liefs!

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.