De Gossip Girl Blog Tag

Als er één serie is waar ik maar geen genoeg van kan krijgen dan is het de serie Gossip Girl. Ik heb alle afleveringen al drie keer gezien en ik weet zeker dat het daar niet bij zal blijven. De serie is ondertussen al meer dan 15 jaar oud, maar toch vond ik het tijd voor een Gossip Girl Blog Tag. Doe je mee?

XOXO Gossip Girl

1. Hoe heb je Gossip Girl ontdekt?

Een klasgenoot van mij ontdekte altijd de nieuwste series en zij raadde mij Gossip Girl aan. Ik was op slag verliefd.

2. Heb je de boekenserie gelezen?

Nee. Ik heb ook geen idee of de boekenserie de moeite waard is. Mocht je de serie gelezen hebben dan hoor ik graag wat je ervan vond. 

Gossip Girl

3. Wie is je favoriete karakter?

Toen ik de serie voor het eerst zag, was ik fan van Dan en Serena. Op dit moment staat Chuck met stip bovenaan. Wat een fantastische rol heeft hij gekregen en wat is hij toch leuk. 

BoekenBoeken

4. Met wie zou je bevriend kunnen zijn?

Ik denk dat ik bevriend zou kunnen zijn met alle karakters, maar Blair zou wel het slechtste in mij naar boven halen. Lijkt me heerlijk soms, maar niet altijd. 

5. Chair of Dair?

Natuurlijk Chuck en Blair. Gekke vraag 🙈.

Gossip Girl blog tag

6. Als jij een karakter uit de serie was, wie zou je zijn?

Ik vrees toch dat ik misschien iets teveel Blair in me heb: heel lief totdat je aan de mensen komt van wie ik hou.

7. Op welk karakter zou je verliefd kunnen worden?

Volgens mij ben ik in de afgelopen 15 jaar verliefd geworden op Chuck, Dan en Nate. Op dit moment ga ik 100% voor Chuck, maar Nate en Dan mogen mij ook op een beschuitje trakteren.

8. Wie was je favoriete slechterik?

Charlie/Ivy. Ze was eigenlijk geen slechterik, maar ook niet helemaal eerlijk. Ik had wel met haar te doen.

Georgina vond ik ook een mooi karakter in de serie. Wat een geweldige rol om te spelen voor een acteur.

9. Mooiste moment van de serie?

In 2012 was ik met mijn beste vriendin Judith in New York. Wij waren bezig met een fietstour door Central Park en er was wat commotie bij Bethesda Terrace. Judith kwam er net achter dat er opnames van Gossip Girl bezig waren en toen moesten we weer door van onze gids. Ik was meteen ontzettend chagrijnig, want ik had niets gezien van die opnames. Gelukkig keerden we later terug en kon ook ik nog genieten van een stukje real life Gossip Girl. 

Wat het extra bijzonder maakte, was dat deze opname in de allerlaatste aflevering van Gossip Girl zat. Ik heb dus de laatste momenten van mijn favoriete serie in het echt gezien. Als ik er aan terugdenk dan krijg ik nog kippenvel. 

Gossip Girl - Gewoon Iloon
Deze foto hebben we zelf gemaakt in 2012.

10. Wat zou je willen veranderen aan het einde van de serie?

Ik had er liever nooit een eind aan willen zien. Ik weet dat het goed is om te stoppen op het hoogtepunt, maar ik had nog zoveel meer van deze serie willen zien. 

Zo fijn om even over mijn favoriete serie te kunnen schrijven. Ik hoop van harte dat je deze serie al gezien hebt en anders vind je alle zes seizoenen op Netflix. Natuurlijk ben je vrij om de Gossip Girl Blog Tag over te nemen. Ik ga nu meteen weer een aflevering kijken 😉. 

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.