The Autumn Tag: 15 vragen over de herfst 2023

Vandaag is het weer tijd voor een blogger tag. 15 vragen die ik ga beantwoorden over de herfst van 2023. Ik heb The Autumn Tag gevonden op de site van Michele. Wil je de tag overnemen? Leuk, vooral doen! Laten we snel beginnen.

herfst 2023 - The Autumn Tag

1. Wat betekent de herfst voor jou?

Normaal gesproken ben ik dol op alle seizoenen, maar ik heb zo genoten van de zomer dat ik bang was dat ik geen zin zou hebben in de herfst. Gelukkig begon het twee weken geleden alweer te kriebelen en geniet ik op het moment weer van de knusse avondjes in de bank, de prachtige zonsopkomsten en ook de kaarsjes branden alweer. Genieten dus!

2. Hoe ziet de ideale regenachtige vrije dag eruit?

Boek, bank, thee/warme chocolademelk, koekjes, dekentje en kaarsjes.

3. Wat is je mooiste herfstherinnering?

De officiële herfst start op 21 september en dat is onze trouwdag. Wij hadden een prachtige dag met zon, heel veel wind, een beetje regen en zelfs een regenboog, dus we kregen op die dag alles wat de herfst te bieden had. Ja, daar hebben we mooie herinneringen aan. 

Mode 2023Mode 2023

4. De lekkerste herfstgeur?

Kaneel!

5. Waar kijk je het meest naar uit deze herfst van 2023?

Dat is ook niet moeilijk, want ik word 26 november 40. Ik ben nu al aan het aftellen.

Herfst 2023 -3 - The Autumn Tag

6. Wat is je favoriete herfstliedje?

Eigenlijk alles van Taylor Swift. Ik vind haar muziek helemaal bij de herfst passen. Mijn favoriete nummer? the 1.

7. En je favoriete herfstfilm?

Misschien You’ve got mail? Geen idee waarom ik aan deze film moet denken. Ik ben ook niet zo’n filmkijker, geef mij maar een fijne serie.

8. Naar welke serie kijk je uit de komende weken?

Ik heb de serie al meerdere keren gezien, maar in de herfst kijk ik altijd naar Gilmore Girls. Deze serie is gemaakt voor dit seizoen. Ik kijk eigenlijk niet per se uit naar nieuwe series. Heb jij een leuke tip?

9. Wat is je favoriete herfstkleur?

Pompoen oranje en herfstblad geel 🧡💛.

10. Welke activiteit doe je graag in de herfst?

Wandelen in het bos met de hond  en ik ga graag naar de Efteling in de herfst.

Herfst 2023 2

11. Wat is je favoriete trend in de herfst?

Heel de dag mogen rondlopen met een dikke sjaal om mijn nek. Ik weet niet of het nog een trend is, maar ik geniet ervan.

12. Wat is je favoriete drankje tijdens de herfstmaanden?

Een heerlijke Chai Latte of een warme chocolademelk met slagroom. 

13. Noem één plek waar je tijdens de herfst graag naartoe zou willen gaan.

Ik zou Halloween wel eens écht willen meemaken, zoals ze dat in Amerika doen. Ik weet niet wat de leukste plek is, maar daar wil ik naartoe.

14. Wat is je favoriete foto van de herfst van 2022?

Vorig jaar zat ik thuis met een hersenschudding en whiplash, dus ik heb niet enorm van de herfst kunnen genieten. Ik moest van de fysio wel veel moeten wandelen, dus tijdens één van mijn wandelingen maakte ik deze foto. Echt herfst.

15. Wat zijn je plannen voor Halloween?

Dit jaar hebben wij op het werk een Halloweenfeest, dus daar zal ik zijn. Ik moet alleen nog even verzinnen hoe ik verkleed ga. 

Dit was The Autumn Tag: 15 vragen over de herfst 2023. Ik vind het altijd heel leuk om deze lijstjes in te vullen en ik hoop dat jij het leuk vond om de antwoorden te lezen. Hebben we gelijkenissen? 

Blog je ook? Neem dan de tag over.

Fijne herfst.

Liefs!

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.