De week in foto’s #162

De laatste week van september zit er alweer op en we beginnen aan de laatste drie maanden van het jaar. Wat mij betreft ook de leukste maanden, dus ik kijk er wel naar uit. Afgelopen week was rustig en dat had ik net nodig. Kijk je mee naar De week in foto’s #162?

39.23.1 - De week in foto's #162
Op zondagochtend de wekker zetten om naar de race te kijken in bed. Ik vind het een heerlijke start van de dag.
39.23.2 - De week in foto's #162
's Middags zijn we bij opa op bezoek geweest, maar daar heb ik geen foto's van gemaakt. Daarna heb ik The Sims eindelijk weer eens opgestart.
39.23.3 - De week in foto's #162
De herfst heeft de mooiste ochtenden. Fijn begin van de werkweek zo.
Tanken is helaas elke keer weer een beetje minder leuk. Ik hoop dat mijn elektrische auto snel geleverd wordt.
Mode 2023Mode 2023
39.23.5 - De week in foto's #162
Ook herfst...
39.23.6 - De week in foto's #162
Woensdag was een heerlijke dag. Ik was lekker vroeg uit bed (lees half 5) en had om negen uur al mijn klusjes al gedaan. Aan het eind van de ochtend ben ik lekker gaan rolschaatsen. Genieten dit.
39.23.7 - De week in foto's #162
Mike stuurde mij 's middags naar een tuincentrum, omdat er een grote uitverkoop was. Helaas was er werkelijk niets meer om te kopen. Toen ben ik maar even naar de outlet gereden, maar dat was ook geen succes. Jammer 🙈.
39.23.8 - De week in foto's #162
Donderdag kwam ik thuis en was Pietje niet meer alleen. Eindelijk heeft hij een vriendinnetje. Pietje en Marietje moeten nog wel een beetje aan elkaar wennen.
39.23.9 - De week in foto's #162
Vrijdagmiddag mocht ik eindelijk weer naar de kapper. Het was nodig. Nu ben ik weer even 39 zonder grijze haren.
Tijd om al die 93 klimop planten weer te vlechten. Ze groeien enorm hard, dus ik ben heel benieuwd hoe dit er volgend jaar uit zal zien.
39.23.11 - De week in foto's #162
We hebben de week afgesloten met een etentje bij Merlijn samen met mijn schoonzus en schoonvader. Erg gezellig en weer veel te lekker gegeten.

Dit was ‘m weer voor deze week. Komende week zie ik Vera eindelijk weer eens en hebben we (weer) een etentje met vrienden. Verder staat er nog niet echt iets op de planning. Ik hoop in ieder geval nog even te kunnen rolschaatsen, aangezien we nog een paar mooie dagen krijgen.

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #162 en ik hoop je volgende week weer te zien. Maak jij er ook weer een mooie week van?

Liefs!

4 reacties

    1. Ik heb alleen Landelijk leven en die vind ik heel leuk. Zou ook wel graag de Paardenboerderij willen. Misschien binnenkort maar aanschaffen. En jij?

  1. Lekker rustig weekje en inderdaad prachtige luchten in deze tijd van het jaar. Ik fiets om 7 uur naar school en zie ze dan ook, kan ik enorm van genieten!
    Ik ben rond mijn 40e gestopt met het verven van mijn grijze haren, nu ben ik peper-en-zout en ik hoor gelukkig vaak dat het mooi is (vind ik stiekem zelf ook 😉). Vond het een gedoe om het zelf te doen en toen ik het door de kapper liet doen was het erg duur. En dan had ik toch na twee weken al weer uitgroei 😖). Ik heb geen drukke week in het vooruitzicht, wel wat leuke dingen zoals morgenochtend een workshop met het hele team ‘van werkdruk naar werkgeluk’. Ben benieuwd of het me nieuwe inzichten geeft, heb eigenlijk geen werkdruk en al voldoende werkgeluk. Ik vind mijn baan top én ik kan mijn tijd grotendeels zelf indelen en plan zodanig dat ik iedere dag tijd overhoud voor administratieve taken en daarom neem ik ook nooit werk mee naar huis. Ik zal er een blogje over schrijven dus je lees er over op mijn eigen blog. Mooie week! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.