Gewoon even lekker klagen…

Vandaag is het tijd om eens lekker een potje te klagen. Ik geloof niet dat ik een ‘echte’ klager ben, maar soms moeten de frustraties er even uit. Ik denk zelfs dat het goed is om af en toe te klagen. Niet te vaak, want daar is het leven veel te kort en leuk voor. Klaag je even lekker mee? 

Klagen
  • Files, ik vind ze vreselijk. Sinds vorige week is de Haringvlietbrug dicht voor acht weken en half Nederland heeft er last van. Wat een ellende! Natuurlijk probeer ik me te vermaken met muziek en wat drinken tijdens de rit, maar leuk is anders. Zeker sinds mijn ongeluk zijn files enorm vermoeiend voor mij, dus ik baal er even enorm van.
 
  • Ondanks dat klagen af en toe goed is, klaag ik vandaag even over mensen die klagen over het weer. De winter duurde dit jaar een eeuwigheid en nu schijnt het zonnetje eindelijk en is het wéér niet goed. Ik probeer in ieder geval van elk zonnestraaltje te genieten.
 
  • Ik ben bananen vergeten mee te nemen en nu heb ik morgen geen banaan in mijn pauze. Zo stom!
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
  • Wat kijk jij momenteel op de televisie? De zomerperiode is aangebroken en er is niets om naar te kijken ’s avonds. Het voordeel is dat ik niets hoef te volgen en op warme avonden lekker buiten kan blijven, maar het nadeel is dat ik minder mijn rust pak tussendoor. Zucht.
  • Klagen is moeilijker dan je denkt. Ik weet nu al niets meer om over te klagen, dus ik ga er snel een eind aan breien 😊.

Het lucht op om dingen van je af te schrijven, maar eigenlijk heb ik niet zoveel te klagen. Dat is misschien ook gewoon een goed teken. Wil jij even lekker een potje klagen? Laat een reactie achter.

Liefs!

Eén reactie

  1. Ja over dat weer vind ik – zeker dit jaar – wel lastig. Ik heb zóveel last gehad van het jaar door het slechte weer, dat ik eigenlijk wel blij ben dat het warm en vooral (gort) droog is. Ja, klinkt dubieus, maar er is geen beter weer voor mij dan dit.
    En televisie kijk ik eigenlijk sowieso al niet. Als dat gebeurt, mag je de krant bellen haha! Wij kijken vrijwel altijd iets op een streamingsdienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.