Favorieten van september 2021

September was een drukke maand vergeleken met de vakantiemaand augustus. Het ‘normale’ werkende leven ging weer van start en er moest weer van alles. Gelukkig hebben we deze maand wel veel mooie dagen gehad en nu begint de herfst langzaam te komen. Tijd om terug te blikken in het maandelijkse item Favorieten september 2021.

Favoriete boek

Wat zou Dolly doen? - Petra Vollinga - Boekerij

September was geen beste leesmaand, want ik heb maar twee (!) boeken gelezen. Zo weinig lees ik normaal gesproken nooit, maar ik kwam echt niet door Liever Verliefd van Sophie Kinsella heen. Het werkte ook niet mee dat het nieuwe schooljaar startte en ik even minder tijd had om te lezen.

Gelukkig was het tweede boek van deze maand een stuk beter: Wat zou Dolly doen? van Petra Vollinga. Dit boek had ik gekregen van uitgeverij Boekerij en las heel erg goed weg. Daarnaast vind ik de omslag van dit boek erg leuk en moet ik elke keer glimlachen als ik het boek zie liggen. Mijn recensie staat ondertussen online en kan je hier vinden.

Favoriete tv-programma

Eindelijk zijn er weer leuke programma’s op tv en één van die programma’s is Expeditie Robinson 2021. Ik heb, volgens mij, alle seizoenen gezien en ik blijf het fantastisch vinden. 

Deze keer moet ik wel wennen aan de locatie (Kroatië) en ik heb altijd even tijd nodig om de deelnemers te leren kennen. Zo ben ik dol op Stefano en mag Rob van mij zo het eiland verlaten. De proeven die de deelnemers mogen doen, de barre omstandigheden waarin ze leven en het gekonkel… ik vind het prachtig. Kijk jij ook?

Favoriete dag

37.7.3

Er waren een paar mooie dagen/momenten in de maand september. Zo was Mike jarig , waren Mike en ik 3 jaar getrouwd en hebben we een leuk personeelsuitje gehad van Mike z’n werk met een overnachting op een leuke plek. Toch vond ik de avond van 18 september misschien wel het allerleukst. Samen met vrienden gingen we eten bij Het Houtse Meereen prachtig restaurant in Den Hout. Het eten was heerlijk, we konden heel de avond nog lekker buiten zitten en het gezelschap was top. Een heerlijke nazomerse avond. 

Favoriete foto

37.4.3

Deze kroelfoto met Luna is mijn favoriete foto van de maand. Vanaf 6 september ben ik weer elke dag aan het werk en na een lange dag werken is het zo fijn dat deze dame voor de deur staat te wachten om me te begroeten. Thuiskomen is altijd een feestje zo. 

Favoriete artikel

ervaring menstruatiecup

In deze Favorieten september 2021 mag mijn artikel over de menstruatiecup niet ontbreken. Natuurlijk, op dit moment schrijf ik het meest over boeken, maar ik vind het heel leuk om meer te delen dan alleen dat. Na het gebruik van de menstruatiecup vond ik echt dat ik mijn ervaring moest delen, omdat menstruatie een belangrijk onderwerp is. Door het artikel te schrijven ging ik uit mijn comfortzone, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Heb je het artikel nog niet gelezen en ben je nieuwsgierig geworden? Lees het artikel hier.

Favoriete aankoop

38.16

Deze maand heb ik eigenlijk niet veel bijzondere dingen gekocht voor mezelf, maar wel dit boek waar ik net in begonnen ben: De Roadtrip van Beth O’Leary. Ik zag de Engelse versie al langer voorbij komen op Instagram en sinds kort is ook de Nederlandse vertaling te koop. Ik ben dol op de boeken van deze schrijver, dus ik hoop dat het weer een pareltje is. Mijn recensie zal binnenkort online komen. 

Dit was Favorieten september 2021 voor deze maand. Komende maand staan er weer veel leuke dingen op de planning, zoals een dagje Efteling, twee dagen naar een wellnessresort om te ontspannen en ook staat mijn eerste lesdag bij de Schrijversacademie gepland. Ik heb er zin in en natuurlijk zal ik je op de hoogte houden.

Heb jij een fijne maand september gehad of zit je met je hoofd nog een beetje in vakantiesferen? Ik hoor het graag.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.