Dagboek Londen Dag 1

30 juni 2022 – Vanaf vandaag neem ik je vier dagen mee naar Londen. Samen met mijn lieve vriendin Andrea verblijf ik de komende dagen in een hotel in Londen, omdat we naar het concert van Adele gaan. Aangezien we daarvoor toch naar Londen moesten vliegen, blijven we meteen maar iets langer en ik neem je elke dag mee op reis. Ben je klaar voor het eerste deel van Dagboek Londen Dag 1? Laten we starten.

Londen 1.1

We vlogen rond tien uur ’s ochtends en vanwege de problemen op Schiphol besloten we vroeg naar Amsterdam te rijden. Andrea bleef bij ons slapen en Mike bracht ons in alle vroegte naar het vliegveld.

Ik was op woensdag laat thuis van mijn werk en het was een rotnacht. Echt geslapen hadden we dus niet.

Londen 1.2

Problemen op Schiphol waren er zeker. We waren er rond half zeven en pas tegen negen uur waren we voorbij de douane. Wat een gedoe.

We vlogen met Flybe en daar hadden we allebei nog nooit van gehoord. Het is een Engelse luchtvaartmaatschappij en op de foto zie je ons vliegtuigje staan. In totaal passen er 84 passagiers in. Spannend wel.

Na een vertraging van drie kwartier stegen we eindelijk op en kon ons avontuur echt gaan beginnen.

Londen 1.3

Moe en blij. We gaan weer naar Adele!

Londen 1.4

Ook op Londen Heathrow was het druk, maar rond half twee kwamen we eindelijk aan bij ons hotel. We zitten in het Heeton Concept Hotel in Earl’s Court. In dit hotel zaten we vijf jaar geleden ook, alleen is het hotel van eigenaar veranderd. Prima hotel, prima locatie.

Londen 1.5

We konden nog niet inchecken, dus gingen we op pad om wat te eten en te drinken in de buurt. Natuurlijk was ik weer zo blij als een kind, want we zijn in Londen.

Londen 1.6

Terwijl Andrea echt even goed wilde eten, had ik nog niet zoveel honger. Tijd voor een echt Engelse Afternoon Tea: thee met melk en suiker, scones met jam en room. Erg lekker.

Londen 1.7

Om drie uur konden we wel inchecken en hebben we misschien heel even een dutje gedaan. We waren zo moe. Daarna hebben we de metro gepakt richting Piccadilly Circus.

Londen 1.13

Even een toeristisch foto, want dat hoort er nou eenmaal bij. 

Londen 1.9

We zijn lekker gaan wandelen en hebben weer nieuwe plekjes en straatjes ontdekt. Het is gezellig druk in Londen en er is dit weekend veel te doen. Zo wordt er getennist op Wimbledon, geracet op Silverstone en natuurlijk zijn er twee concerten van Adele in Hyde Park. 

Londen 1.10

 Aan wie denk jij bij deze muurschildering?

Londen 1.11

Zo schijnt het zonnetje en zo regent het pijpenstelen. Je bent in Engeland of je bent het niet.

IMG_0646

We zijn maar snel bij een Italiaans restaurant naar binnen gegaan om te eten. Een erg simpel en klein restaurantje, maar met heerlijk eten.

Londen 1.12

Na het eten zijn we richting het hotel gegaan. Het was een lange dag en morgen moeten we natuurlijk fris en fruitig zijn. We hebben er zoveel zin in.

Zien we je morgen terug?

Liefs!

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.