Mijn favorieten van juni 2022

Het is tijd om te gaan kijken naar mijn favorieten van juni 2022. Afgelopen maandag deelde ik al mijn favoriete boeken van 2022 tot nu toe met je, omdat het eerste deel van 2022 er alweer op zit. De tijd vliegt. Juni was in ieder geval een heerlijke maand met veel zon en mooie dagen. Kom, ik neem je mee.

Favoriete boek

Kom eens gauw - M.J. Arlidge - Boekerij

In de maand juni heb ik maar drie boeken gelezen en dat zijn er niet zo heel veel. Een van die boeken vond ik echt geweldig en dat was Kom eens gauw van M.J. Arlidge. We moesten lang wachten op het elfde deel van de Helen Grace-serie, maar het was het wachten absoluut waard. Kom eens gauw leest als een trein, zoals we van Arlidge gewend zijn, is heel spannend en amper opzij te leggen. Dikke aanrader!

Favoriete serie

In juni ben ik gestart met And just like that, a new chapter of Sex and the City op HBO Max en ik vind het heerlijk om weer naar deze serie te kunnen kijken. Carrie, Charlotte en Miranda zijn weer helemaal terug. Ze zijn een stukje ouder en wijzer, maar zien er nog steeds fantastisch uit. Helaas moeten we het zonder Samantha doen, maar alsnog kijkt de serie fijn weg. Absoluut een aanrader als je Sex and the City een leuke serie vindt.

Favoriete dag

24.22.9

15 juni was ik vrij en had ik een dagje gepland met Vera. Het was heerlijk weer, dus we zijn naar Vlissingen gegaan. Veel gewandeld, lekker gegeten en vooral bijgekletst. Ik geniet enorm van dagen met de liefste mensen. 

Favoriete foto

23.22.7

Date night met mijn lief. Op 10 juni gingen wij naar het theater om Michael Pilarczyk live te zien en van te voren gingen we gezellig samen uit eten bij Captain Cooks in Roosendaal. Natuurlijk moest er een foto gemaakt worden voor De week in foto’s en die bleek nog heel leuk te zijn ook. 

Favoriete artikel

Liedjes die ik luister als niemand het hoort

Niet mijn best gelezen artikel, maar het was een klein feestje om  7 liedjes die ik luister als niemand het hoort te schrijven. Al mijn foute nummers staan sindsdien weer op repeat (als niemand het hoort natuurlijk).

Favoriete aankoop

24.22.12 - Favorieten van juni 2022

Wat ben ik toch weer verwend deze maand. Mike heeft een scooter voor mij uitgezocht en 15 juni zijn we hem gaan halen. Ik ben als een kind zo blij natuurlijk. 

Elk voorjaar begin ik weer over een scooter te zeuren, omdat wij redelijk buitenaf wonen en ik altijd de auto moet pakken om een simpele boodschap te halen of om naar vriendinnen te gaan. Vanaf nu kan ik dat allemaal in de buitenlucht doen met mijn retro scooter. Verwend? Ja! Blij? Jaaaa!

Dit waren mijn favorieten van juni 2022 weer. Ik vond het een heerlijke maand en hoop dat de hele zomer er zo uit gaat zien. 

Juli begint in ieder geval heel goed, want samen met mijn vriendin Andrea ga ik naar het concert van Adele in Londen. Ik heb er zoveel zin in. Ook begint deze maand de zomervakantie en daar kijk ik erg naar uit. 

Heb jij een leuke maand achter de rug of kijk je juist uit naar juli? Ik hoor graag van je.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.