Dagboek Londen Dag 2

1 juli 2022 – 1 januari 2022 zat ik in New York en nu, precies een half jaar later, heb ik een van de mooiste dagen van 2022 achter de rug in Londen. Een geluksvogel mag ik mezelf wel noemen. Lees en kijk je mee?

Londen 2.1

Na maanden wachten is het dan eindelijk zo ver: de dag dat Andrea en ik weer samen naar Adele gaan. Goedemorgen, we hebben er zin in!

Londen 2.2

We begonnen de ochtend met een lekker ontbijtje bij Pret a Manger. Ik had wel een goed ontbijtje nodig, want ik had ruzie gehad met onze douche in de hotelkamer. Gelukkig hebben we dat redelijk op kunnen lossen.

Londen 2.3

Mijn horoscoop voor deze dag. Ik ben boogschutter.

Londen 2.4

In de ochtend zijn we naar Camden Town geweest om op zoek te gaan naar Gary. Gary heeft vijf jaar geleden onze handen gelezen en alles wat hij toen vertelde is uitgekomen. Wij wilden meer weten, maar helaas zit hij niet meer In Camden Town. Jammer, maar toch een fijne ochtend gehad. Ik vind dit zo’n leuke plek.

Londen 2.5

Fotootjes maken van leuke bezienswaardigheden. Ze hebben Camden Market helemaal veranderd, maar het is nog steeds een aanrader.

Londen 2.6

Ik zag deze prachtige schoenen van Adidas en was meteen verliefd. Ze gaan mee naar huis =).

Londen 2.8

Daarna is Andrea naar het hotel gegaan, want ze was niet zo lekker. Ik ben naar Regent Street, Bond Street en Oxford Street geweest om winkeltjes te kijken. We hebben geen ruimte om spullen mee naar huis te nemen, maar bij de Victoria’s Secret kon ik mezelf niet inhouden. 

Londen 2.9

Ook in Londen wordt er gedemonstreerd. Morgen (2 juli) gaat de Pride door de stad en vandaag gingen veel mensen de straat al op.

Londen 2.10

Na veel te veel gelopen te hebben, heb ik mijn spullen naar het hotel gebracht en Andrea weer opgehaald. Rond zes uur stonden we in Hyde Park.

Wij hadden kaarten voor de Gold Circle, maar ook daar was het druk. Gelukkig konden we ver naar voren lopen.

Londen 2.11

In Hyde Park is er elke week een soort festival waar artiesten optreden. Voordat Adele het podium op kwam, was Gabrielle aan het zingen. We kennen haar vooral van het nummer Out of reach. Leuk!

Adele - Hyde Park - 2022

En toen… Adele. We stonden enorm dichtbij en wat hebben we genoten. Wat een vrouw, wat een stem en wat een show. Op de foto zie je amper hoe goed we stonden.

Londen 2.13

Ik heb wat foto’s gemaakt en wat gefilmd, maar ik heb vooral genoten. Elke seconde, elk nummer en elk moment. Ik kan het niet eens omschrijven hoe deze avond was. Met mijn lieve vriendinnetje Andrea, in een van de leukste steden en op deze bijzondere locatie. Wat een geluk en wat ben ik dankbaar.

Londen 2.14

Nu is het tijd om deze twee voeten rust te geven. Ze hebben bijna 20.000 stappen gezet en zijn moe. 

Tot morgen!

Liefs!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Sint 2023Sint 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.