Unboxing: Lookfantastic Beauty Box September 2023

Zoals elke maand is het ook nu weer tijd om de nieuwe Lookfantastic Beauty Box van de maand september te gaan bekijken. De inhoud valt de laatste tijd een beetje tegen, dus ik hoop dat ik deze maand verrast word. Kijk je mee?

Lookfantastic Beauty Box september 2023

Lookfantastic Beauty Box

Als je je abonneert op de beauty box van LOOKFANTASTIC dan krijg je elke maand een box toegestuurd met zes producten. Deze producten hebben altijd een waarde van meer dan 55 euro. Je bepaalt zelf wat voor soort abonnement je neemt: voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Je eerste box kost 11 euro en daarna betaal je 15 tot 18 euro per maand. Ik heb gekozen voor een abonnement van zes maanden en betaal 17 euro per maand. Zo kan ik voor een kleine prijs verschillende producten proberen. 

Klik hier voor meer informatie.

Lookfantastic Beauty Box September

In the spotlight is deze maand het thema van de box. Ik verwacht nu producten waar mijn haar en mijn huid van gaan glanzen en daar kan ik alleen maar heel blij van worden. Laten we alles eens van dichtbij bekijken.

1. Eve Lom Cleansing Balm

Eve Lom Cleanser - Lookfantastic Beauty Box september 2023

Het duurste product van de Lookfantastic Beauty Box September is de cleansing balm van Eve Lom. Ik ken dit merk niet, maar dit kleine potje van 20ml kost al zo’n twintig euro. Waarom zo duur?

Deze cleanser maakt je huid schoon, exfolieert en egaliseert. Er zit kruidnagelolie in en dat zorgt ervoor dat je huid wordt ontsmet en de eucalyptusolie belooft alle gifstoffen te verwijderen. Daarnaast zitten er ingrediënten in die je huid verzorgen, zoals cacaoboter en kamilleolie. 

Ik ga dit product zeker gebruiken, omdat ik heel benieuwd ben of het daadwerkelijk zo goed is. 

Meer weten? Klik hier.

Mode 2023Mode 2023

2. PIXI Beauty Blush Duo in Peach Honey

PIXI By Petra Beauty Blush Duo Peach Honey

Een make-up product ☺️. Daar word ik altijd heel blij van. Dit is een blush duo van het merk PIXI. Als ik het goed begrijp is het een blush en een highlighter, maar je kan ze ook door elkaar gebruiken. Ik heb ze natuurlijk even op mijn hand getest, maar ze zijn vooral erg glanzend. Ik vind niet dat er heel veel kleur vanaf komt. Binnenkort maar eens op mijn gezicht testen dus.

Meer info over PIXI vind je hier.

3. We are Paradoxx Hair Growth Thickening shampoo + conditioner

Paradox Growth Thickening shampoo + conditioner

Top, een shampoo én een conditioner in dezelfde box. Pas geleden zat er een haarmasker van We Are Paradoxx in een box en die vind ik heel prettig, dus ik ben ook wel nieuwsgierig naar deze vegan shampoo en conditioner. Ik heb heel weinig, dun en fijn haar en deze producten beloven het haar dikker te laten lijken. Het idee is leuk. De ingrediënten klinken goed: argan olie, cafeïne, ginseng en eucalyptus. 

Nieuwsgierig naar We Are Paradoxx? 

4. Grüum såpa Body Bar - Sweet Rose

grüum. såpa body wash bar Sweet Rose

De body wash bar van Grüum is vooral heel vriendelijk voor je huid én voor het milieu. Voor de productie van deze bar is geen plastic gebruikt, het is niet op dieren getest en helemaal vegan. Je huid wordt verzorgd en vooral schoon. Precies waar het voor nodig is.

Klik hier voor meer informatie. 

5. 111Skin Cryo De-Puffing Eye Mask

111SKIN Cryo De-Puffing Eye Mask - Lookfantastic Beauty Box september 2023

Aangezien ik op het moment erg moe ben, kan ik deze oogmaskers van 111Skin wel gebruiken. Twintig minuten dit masker onder je ogen en je ziet er weer fris en fruitig uit. Vitamine E en zeewier zorgen ervoor dat je rimpeltjes ook minder zichtbaar zijn. Top!

Benieuwd naar de producten van 111Skin? Klik hier. 

Dit was de inhoud weer van de Lookfantastic Beauty Box van september. Op zich vind ik alle producten interessant, maar ik ben ook wel benieuwd of ze allemaal doen wat ze beloven. Tijd om ze te gaan testen!

Zit er een product tussen waar jij enthousiast over wordt?

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.