Vlot gelezen: Je oren beschermen met Loop Earplugs

Eerlijk? Ik ben gewoon weer in de val van influencers gestapt. Al enige tijd ben ik op zoek naar betaalbare bescherming voor mijn oren en de Loop Earplugs kwam ik tegen op het YouTube kanaal van Sophie. Ik besloot ze te kopen omdat ze er ten eerste leuk uit zien en ten tweede vanwege de verschillende maten. Aan beide kanten is mijn gehoorgang best smal namelijk… 

Loop earplugs UA

Waarom?

Tegenwoordig zit ik regelmatig achter op de motor bij Mike en dan hebben mijn oren het best wel te verduren vanwege het geluid van de motor en het gesuis in mijn helm tijdens het rijden. Daarnaast ga ik elk jaar naar minimaal drie of vier concerten en na elk concert piepen mijn oren nog een paar uur na. Tijd om mijn oren beter te gaan beschermen, voordat het te laat is. 

Nadat ik de Loop Earplugs bij Sophie voorbij zag komen, ben ik even op internet gaan zoeken naar reviews. Veel mensen zijn toch redelijk positief over deze oorbeschermers en ik vind de prijs (vanaf 30 euro) ook leuk. Daarnaast zien ze er niet zo gek uit en heeft de maker ook nagedacht over kleine en grote gehoorgangen. Tijd om ze uit te proberen dus.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Loop Earplugs

Als je op de site van Loop Earplugs kijkt dan kan je kiezen voor verschillende types bescherming. Ik heb gekozen voor de Loop Experience, omdat ik het vooral heel belangrijk vindt om veilig te kunnen genieten van concerten en ze beloven dat dit kan met deze earplugs.

Je kan kiezen voor meerdere kleuren en ik heb gekozen voor zilver, omdat ik ook altijd zilveren sieraden draag. Er zijn ook andere kleuren, zoals goud, brons, zwart, roze, blauw en groen. 

Loop earplugs

De Loop Earplugs zitten in een handig doosje, zodat ze makkelijk mee te nemen zijn. Daarnaast leveren ze verschillende kapjes mee, van maat XS tot en met maat L. Je hoeft dus niet van te voren te gokken, maar je kan thuis gewoon passen.

Loop earplugs 2

Natuurlijk heb ik de earplugs meteen gepast en ik ben heel blij met de XS kapjes, want die zitten bij mij perfect. Het zilveren gedeelte past precies in je oorschelp en daardoor zitten de beschermers stevig en ziet het er ook best leuk uit. 

Helaas heb ik de Loop Earplugs nog niet kunnen testen tijdens een concert of op de motor, maar ik heb goede hoop dat ze goed beschermen tegen harde geluiden en ook nog eens blijven zitten de hele avond. Ik hou je op de hoogte. 

Bescherm jij je oren tijdens concerten of bij andere gelegenheden?

Liefs!

6 reacties

  1. Ik gebruik deze in onze samenkomst op zondag (chirstelijk). Er lopen best veel kinderen rond bij ons dan, er is een geschuif van stoelpoten en we zitten in een klein zaaltje waar het geluid niet goed weg kan. Dan gebruik ik dus deze earplugs en ik heb er veel baat bij.

    Niet dat ik het fijn vind, die dingen in mijn oren maar het scheelt veel omdat het lawaai zachter binnen komt. En dat terwijl ik de stem van de spreker wel hoor.

  2. Ik heb ze ook, de roze. Ook erg blij mee. Komende week ga ik ze voor het eerst meenemen naar een optreden. Ben benieuwd hoe dat gaat bevallen. Ik gebruik ze anders wel eens op kantoor, als het te rumoerig is.

  3. ik gebruik nu oordopjes van die rubberen van bol omdat die de meeste geluid dempen vooral in de nacht tijdens het snurken van manlief. ik ben bang dat de loops gezien het db verschil dit niet kunnen evenaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.