Vlot gelezen: dé manier om mermaid hair te creëren

De trend op haargebied is op dit moment mermaid hair; oftewel golvend haar. Natuurlijk werd ik weer nieuwsgierig en ben ik op zoek gegaan naar de makkelijkste manier om deze look te creëren. Ik kwam uit bij de waving iron van Mermade Hair.

Mermade Pro Mini Waver 25 mm

Mermaid hair 1

Via Bol. heb ik de Mermade Pro Mini Waver 25mm gekocht. Het is een flink apparaat, maar dat betekent ook dat je zo klaar bent met je wavy look. 

Mermaid hair 3

Zoals je ziet is het niet heel moeilijk: je verdeelt je haar in verschillende plukken en je klemt de pluk in de tang. Na ongeveer tien seconden laat je los en zo werk je naar het einde van je haar toe. Klaar? Laat je haar even afkoelen en kam het daarna voorzichtig door. 

Voordat je deze tang gebruikt, moet je wel zorgen dat je je haar goed beschermt tegen de hitte. Daarnaast is het niet verstandig om deze tool elke dag te gebruiken. Hitte is namelijk niet goed voor je haar.

Wonen oktober 2023Wonen oktober 2023

Eindresultaat Mermaid Hair

Mermaid Hair GI

Het eindresultaat. Ik ben geen kei in selfies maken 🙈, maar volgens mij zie je op deze foto wel de slag die ik in mijn haar heb. Dit is voor mij een makkelijke en snelle manier om toch weer eens iets anders met mijn haar te doen. 

Ik ben erg enthousiast over de Mermade Pro Mini Waver en ik ben nog maar net begonnen met testen. Is dit iets voor jou?

Liefs!

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Sint 2023Sint 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.