Vlot gelezen: New York 2024

In Vlot gelezen bespreek ik altijd kort een onderwerp. Omdat ik heel graag iets wil delen bijvoorbeeld of omdat ik enorm enthousiast ben over een bepaald product. Vandaag vertel ik je over mijn New York 2024 plannen. Ja, ik vlieg weer naar de stad waar ik zo enorm dol op ben.

New York 2024

Mijn hele leven heb ik in een dorp gewoond en nu woon ik praktisch op het platteland. Ik ben absoluut geen stadsmeisje en ik denk ook niet dat ik het ooit zal worden. Toch is er één stad waar ik me helemaal thuis voel en dat is New York. Ik kan je niet vertellen hoe het komt, maar dat is de plek waar ik altijd terug naartoe wil. En in mei 2024 vlieg ik, voor de zesde keer, terug naar die fantastische plek.

In 2012 vloog ik voor de eerste keer met mijn beste vriendinnetje Judith naar New York. We hebben de tijd van ons leven gehad. Sindsdien krijg ik elk jaar wel weer de kriebels om te gaan en meestal houd ik het vol om het dan een jaar uit te stellen. In december ’21/januari ’22 ben ik voor het laatst geweest, dus het wordt weer tijd 🙈.

New York 2024 - Juud en ik 2012 - 2
New York 2012 samen met Juud. Wat waren we nog jong.

New York 2024 ga ik weer met één van mijn beste vriendinnetjes, namelijk Vera. We hebben dit al heel lang op ons lijstje staan, dus we hebben het nu al nergens anders meer over. Natuurlijk neem ik je de komende maanden mee en zal ik je alles vertellen over onze plannen. 

De bedoeling is dat we 9 mei vertrekken en 16 mei weer terugvliegen. Zodra Vera zeker weet dat ze vrij is, gaan wij de tickets boeken. Dan wordt het écht echt. 

Ik merk dat ik er nu al heel veel over wil schrijven, maar dat ga ik nog niet doen. Mocht je leuke tips hebben dan horen wij ze graag natuurlijk. New York 2024, here we come!

Liefs!

 

PS. Vind je het leuk om mijn dagboeken van New York te lezen? Klik dan hier.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.