Eindelijk is het zover: dé New York Shoplog

Vera en ik zijn alweer twee weken terug uit New York en het ‘gewone’ leven draait weer op volle toeren. Je hebt heel onze reis kunnen volgen, maar ik heb je nog niet verteld wat ik allemaal geshopt heb. Vandaag is het zover, want het is tijd voor mijn New York Shoplog

New York Shoplog 2024

Even ter info...

De meeste items in deze New York Shoplog heb ik gekocht bij Sephora. Jaren geleden waren er in Nederland ook verschillende winkels van Sephora, maar helaas is die tijd voorbij. In Amerika is deze Franse winkel overal te vinden. Ze verkopen parfum, make-up, haar- en verzorgingsproducten van veel verschillende merken. Ook veel merken die we in Nederland niet of lastig kunnen kopen. Vera had pech met mij, want ik geloof dat we elke dag wel een keer een Sephora binnen gewandeld zijn. 

Natuurlijk ben ik ook losgegaan bij Victoria’s Secret en heb ik wat kleding gekocht, maar al die items komen niet voor in deze shoplog. Mocht je dat wel leuk vinden, laat het dan weten 😊.

amika perk up plus extended clean dry shampoo

Amika Perk Up Plus - New York Shoplog

Voor mijn haar heb ik maar twee producten gekocht en het eerste product is een droogshampoo van het merk amika. Ik volg Abbey Yung al heel lang op YouTube en zij is fan van de droogshampoo’s van dit merk. Aangezien ik vaak droogshampoo gebruik, wilde ik deze wel eens uittesten. Ik heb de droogshampoo wel gebruikt, maar heb er nog geen uitgesproken mening over. Misschien kom ik hier nog eens op terug.

Pureology Color Fanatic Multi-Tasking Leave-In Spray

Pureology Color Fanatic

Het tweede product is de Color Fanatic Leave-In Spray van Pureology. Ik heb niet het makkelijkste haar, dus ik ben eigenlijk altijd op zoek naar de juiste haarproducten. Een goede leave-in kan wonderen doen en deze van Pureology schijnt, met 21 voordelen, echt heel goed te zijn. Ik heb de spray nu twee keer gebruikt, maar ik merk nog weinig verschil met mijn andere leave-in van Redken. Ik ben ook nog aan het stoeien met dit product, dus ik ga ervan uit dat het uiteindelijk goedkomt. 

Secret Fresh Clean Gel: Cool Waterlily

Secret Fresh Clear Gel - New York Shoplog

Voor het eerste in 12 jaar kom ik niet met een voorraad Lady Speed Sticks terug, maar met de deo’s van Secret. Ten eerste heb ik nog een voorraadje van de Lady Speed Stick liggen en ten tweede ontdekte ik de deodorant van Secret twee jaar geleden en sindsdien ben ik groot fan. Deze deo’s ruiken lekker, geven niet af en werken echt 24 uur lang. Daarnaast heb ik de vorige keer zes maanden gedaan met één stick. Mocht je een goede deo zoeken dan raad ik je altijd Secret en Lady Speed Stick aan. Ik gebruik niet anders. 

IT Cosmetics BYE BYE Under Eye Bags

Bye Bye Under Eye Bags - New York Shoplog

Mike moest behoorlijk lachen toen ik thuiskwam en vol trots de Bye Bye Under Eye Bags van IT Cosmetics liet zien. Ten eerste is de naam natuurlijk heel leuk bedacht en ten tweede snapte hij ook niet zo goed waarom ik dit product gekocht had. Ik heb daar een goede reden voor, vind ik, want als ik een slechte nacht heb gehad kan ik met dit product mijn wallen maskeren. Zeker in New York was dat af en toe nodig 🙈. En ja, het werkt! Als ik deze zalf gebruik, zie ik er net wat frisser uit. Ik laat Mike dus maar gewoon lachen. 

Bol AlgemeenBol Algemeen

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Urban Decay Primer - New York Shoplog

Deze primer van Urban Decay krijgt ook een vermelding in mijn New York Shoplog, ondanks dat ik dit product al voor de vierde of vijfde keer aangeschaft heb. Mijn tube was toevallig net leeg, dus dat kwam goed uit. Gewoon de allerbeste primer voor onder je oogschaduw. 

Hydro Grip Hydrating Face Primer van Milk Make-up

Milk Hydro Primer

Over deze primer voor je gezicht had ik al zoveel gehoord dat ik het niet kon laten hem te laten liggen bij Sephora. Ik heb wel de kleine versie meegenomen, omdat ik eerst wilde kijken of ik ook zo enthousiast ben. Tot op heden ben ik dat zeker. Mijn make-up blijft de hele dag mooi zitten en de primer voelt heerlijk aan op mijn gezicht. Ik vind de producten van Milk eigenlijk altijd wel fijn. 

Laneige Lip Glowy Balm

Laneige Lip Glowy Balm

Laneige is een Koreaans merk en ook hier heb ik me weer laten verleiden door Abbey Yung. Ik ben namelijk dol op lippenbalsem en deze lipproducten schijnen fantastisch te zijn. En ik moet Abbey echt gelijk geven, want beide varianten zijn heel fijn om te gebruiken. 

Ik heb eerst de Vanille variant gekocht en na een paar dagen besloot ik de Berry aan te schaffen. Die laatste vind ik het mooist, omdat er een roodachtig glansje vanaf komt en hij ruikt heerlijk. Vanille gebruik ik het meest en sleep ik tot nu toe overal mee naartoe.

Pillow Talk Big Lip Plumpgasm van Charlotte Tilbury

Pillow Talk Big Lip Plumpgasm

De producten van Charlotte Tilbury vind ik prachtig, maar over het algemeen ook wel redelijk duur. Aangezien ik nu toch geld aan het uitgeven was, kon deze Big Lip Plumpgasm er ook nog wel bij. Alleen voor de verpakking zou ik dit product al kopen ❤️. 

De gloss is prachtig, maar of ik er ook echt vollere lippen van krijg betwijfel ik. Daar heb ik hem ook niet per se voor gekocht, dus dat vind ik niet erg. Hij tintelt wel op mijn lippen, maar dat vind ik niet vervelend. Heel blij met de Plumpgasm (de naam is ook top, toch?). 

I Need a Nude Palette van Natasha Denona

I Need a Nude Palette - Natasha Denona
I Need a Nude Palette - Natasha Denona - New York Shoplog

Ja, dit was meteen liefde op het eerste gezicht. Ik zag dit palette van Natasha Denona en ik wilde het hebben. Natuurlijk heb ik wel wat swatches gemaakt en dat bevestigde mijn gevoel alleen maar. Had ik nog een palette nodig? Nee, want ik heb genoeg van dit soort palettes. Ben ik er blij mee? Ja!

Omdat ik heel graag een shoplog voor mijn blog wilde schrijven, heb ik het palette nog niet gebruikt. Daar gaat vanaf nu verandering in komen. Nu al zin in! 

Heb je mijn New York Shoplog helemaal gelezen? Dat zou ik echt knap van je vinden, want het is nogal een lange blog geworden. Sorry daarvoor. Ik ben blij dat alles gefotografeerd en geschreven is, want dan kan ik nu alle items op gaan ruimen en, nog veel belangrijker, gaan gebruiken. Mocht je meer info willen over een product, stuur me dan een berichtje. 

Bedankt voor het lezen!

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.