De week in foto’s #195

Gaat de tijd heel snel of loop ik heel de tijd achter de feiten aan? De dagen vliegen voorbij en ik heb geen idee wat ik allemaal aan het doen ben. We zitten alweer in de laatste weken van het schooljaar dus het zal er wel bij horen. Laten we snel beginnen met De week in foto’s #195?

22.24.1 - De week in foto's #195
Zondagmiddag was ik met Sjeel en haar dochter naar Skate Fever in Capelle aan den IJssel. Het was niet druk, dus we hebben heerlijk kunnen rolschaatsen.
22.24.2 - De week in foto's #195
Na een lesje boksen in de ochtend en een middag rolschaatsen mocht er best een frietje gegeten worden 's avonds.
22.24.3 - De week in foto's #195
Het was deze week weer tijd voor een werkoverleg buiten de deur. Die drie zonnestralen die we gezien hebben afgelopen week moesten we wel pakken.
22.24.4 - De week in foto's #195
Dinsdag namen we afscheid van Panda. Na een bezoekje aan de dierenarts bleek ze ontzettend ziek te zijn en hadden we geen andere keuze meer dan haar verlossen van de pijn. Er zijn weer heel wat tranen gelaten... Rust zacht, Queen Panda ❤️.
Bol AlgemeenBol Algemeen
22.24.5 - De week in foto's #195
Woensdag was ik vrij en ben ik vrijwel de hele dag bezig geweest met mijn blog. Artikels typen, foto's maken... heerlijk!
22.24.6 - De week in foto's #195
's Avonds ging ik padsen bij Boxing Company. Eén op één met de trainer om de techniek beter onder de knie te krijgen. Ik vind boksen nog steeds ontzettend leuk om te doen.
22.24.8 - De week in foto's #195
Het galabal voor klas 4 was op donderdagavond en net zoals elk jaar moesten er natuurlijk weer even foto's gemaakt worden in de photo booth.
22.24.9 - De week in foto's #195
De volgende dag kwam er een pakketje van Pink Gellac binnen: twee nieuwe kleurtjes en een klein led lampje voor op vakantie. Leuk!
22.24.7 - De week in foto's #195
Vergadering in het kippenhok.
22.24.10 - De week in foto's #195
Misschien heb ik mijn Aygo niet zo heel vaak gewassen 🙈, maar de Jeep zal wat meer liefde gaan krijgen. Mike deed het even voor en ondertussen blinkt de Jeep weer.
Buiten was het helemaal niet zo lekker, dus ik ben mijn nagels maar weer gaan doen. Die nieuwe kleurtjes zijn leuk!

Dit was De week in foto’s #195. Bedankt weer voor het lezen.

Komende week lijkt het wat beter weer te worden en dat zou toch eens fijn zijn. Echt heel veel plannen heb ik niet, dus wie weet kan ik mijn rolschaatsen weer eens een keertje pakken. Heb jij leuke plannen voor komende week? Ik hoor het graag. 

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.