Sol de Janeiro – Bum Bum Jet Set

Mis jij de zomer ook al een beetje? Ik vind normaal gesproken alle seizoenen wel iets hebben, maar ik merk dat ik toch al wel weer uitkijk naar de lente en de zomer. Buiten zijn, langere dagen licht en warmte… klinkt heerlijk toch? Misschien kunnen we de zomer alvast een beetje in huis halen met de Sol de Janeiro Bum Bum Jet Set, tevens de lekkerste geur ooit!

Sol de Janeiro - Brazilian

Sol de Janeiro

Sol de Janeiro betekent zon van januari en het merk is zo genoemd omdat de zon in januari het hoogste punt haalt in Brazilië.  Het merk staat voor authenticiteit, acceptatie en zelfliefde voor iedereen. Omarm jezelf en wees de mooiste versie van jezelf. Alleen om deze redenen vind ik dit merk al prachtig.

Kerst 2023Kerst 2023

Bum Bum Jet Set

De Bum Bum Cream van Sol de Janeiro is al meer dan een jaar enorm populair en ik begrijp helemaal waarom. De geur van deze lijn is niet normaal lekker. Het is letterlijk de zon die in een geur verstopt zit en ik overdrijf niet. 

Toen ik bij Douglas deze set voorbij zag komen, kon ik hem niet laten liggen. Ik ben zo enthousiast over deze producten dat ik het graag met je wil delen. Misschien zoek je nog een leuk cadeautje voor iemand of wil je jezelf eens verwennen? Kijk dan eens naar deze set.

Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel

Sol de Janeiro - Brazilian 4 play

Het eerste product dat we tegenkomen is de Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel voor onder de douche. Deze gel van cupuaçuboter, açaí en kokosnootolie reinigt en voedt de huid en voelt heel zacht aan. 

Brazilian Crush Cheirosa '62 Perfume Mist

Sol de Janeiro - Brazilian Crush Cheirosa

De heerlijke geur van deze set is gemaakt van pistache en gezouten karamel. Brazilianen vinden het belangrijk om de hele dag lekker te ruiken en dat moet ook de bedoeling zijn van deze Brazilian Crush Cheirosa ’62 Perfume Mist. Ik denk dat je straks niets anders meer wil.

Brazilian Bum Bum Cream

Sol de Janeiro - Brazilian Bum Bum Cream

En dan komen we aan bij het bekendste product van Sol de Janeiro: de Brazilian Bum Bum Cream. Alleen de naam brengt al een lach op je gezicht. 

Deze body cream moet zorgen voor een verstevigend effect en een verzorgende werking. Of de crème echt verstevigt weet ik nog niet, maar hij trekt wel heel snel in de huid. Mijn huid blijft voor een lange tijd zacht aanvoelen zonder dat er een vettig laagje achterblijft. De geur is sterk en blijf je de hele dag ruiken. In dit geval vind ik dat helemaal niet erg.

De Sol de Janeiro Bum Bum set is te koop bij Douglas voor 21 euro. Om de producten te proberen vind ik dat helemaal geen gekke prijs. De zomer verpakt in drie heerlijke producten… wie wil dat nou niet?

Liefs!

2 reacties

  1. Laatst kocht ik zo’n klein potje Bumbum crème. Ik moet bekennen dat ik het zelf nog niet heb getest, maar dat mijn dochter laaiend enthousiast is. Maar als je een normaal formaat koopt, dan is ie wel behoorlijk prijzig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.