Vlot gelezen: Deze texture spray wil je hebben

Een paar weken geleden was ik bij mijn kapper (lees mijn lieve schoonzus). Toen ze mijn haar ging stylen, spoot ze er texture spray in. ’s Avonds stond ik mijn tanden te poetsen en zag ik pas het verschil. Mijn dunne haar leek veel dikker én ik had opeens volume. Ondanks dat mijn haar zacht aanvoelde, voelde het ook stugger en sterker.

Kis Ocean5 Texture Spray

Kis Ocean5 Texture Spray 1

Natuurlijk heb ik mijn schoonzus gelijk een berichtje gestuurd en gevraagd welk product zij in mijn haar had gebruikt én of ik dat ook bij haar kon kopen. Het bleek de Ocean5 Spray van het merk Kis te zijn. Verkocht!

Ondertussen heb ik deze texture spray al een paar keer gebruikt en ik ben echt fan. Ik ben helemaal niet handig met mijn haar, maar hier kan ik redelijk goed mee overweg. Ik spray het door nat haar, ook bij de aanzet, en droog mijn haar met de föhn. Klaar is Ilona. 

Sint 2023Sint 2023
Gewoon Iloon Ocean5 Spray

Ja, ik heb een filter gebruikt bij deze foto, want ik had nog geen make-up op 🙈. Neemt niet weg dat mijn haar er top uitziet. Het lijkt veel dikker, heeft meer volume, ruikt heerlijk en zelfs na een regenbui blijft het goed zitten. Ik ben fan!

Mocht je op zoek zijn naar een goede texture spray dan raad ik je de Kis Ocean5 Spray aan. Misschien vind je deze spray bij jouw kapsalon, maar hij is ook gewoon te koop bij Bol. en niet eens zo duur. 

Liefs!

4 reacties

  1. Ik ben ook altijd aan het zoeken naar fijne producten voor mijn haar. Zo kocht ik laatst hair paste van Rituals, die vind ik ook erg fijn. Vooral omdat mijn haar snel pluist en dat werkt prima om dat te verminderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.