Mijn vision board voor 2024

Geen idee of het nog hip is, maar ik vind het altijd fijn om een nieuw jaar te starten met nieuwe, frisse doelen. Vorig jaar ben ik begonnen met het delen van mijn vision board en dat ga ik dit jaar ook doen. Zo ziet mijn vision board voor 2024 eruit…

Vision board 2024

Vorig jaar maakte ik mijn vision board aan de hand van een voorbeeld in Canva, maar dit jaar ben ik vanuit het niets begonnen. Dat vond ik iets moeilijker, maar nu ben ik er wel veel bewuster mee bezig geweest. Daarnaast is dit helemaal Ilona, zoals het hoort. 

ComputerComputer

Uitleg vision board 2024

Het komende jaar wil ik weer terug naar de kern. Genieten van de kleine dingen en van de mensen om me heen, herinneringen maken en aanwezig zijn in het nu. Ik wil weer ongelooflijk mezelf zijn: blij, enthousiast (soms tot vervelends toe) en positief, maar als het leven even lastig is ook verdrietig en boos mogen zijn. Het liefst niet te lang natuurlijk 🙈.

Komend jaar wil ik er weer meer op uit. Mijn reis naar New York staat al gepland en Mike en ik zijn druk op zoek naar een bestemming voor de zomer. Daarnaast hoop ik veel leuke dingen te gaan doen met vrienden, familie en ook alleen.

Lezen en schrijven staan ook op mijn vision board 2024. Lezen doe ik graag en geeft mij rust, dus ik hoop veel mooie boeken tegen te komen dit jaar. Daarnaast wil ik heel graag blijven schrijven voor gewooniloon.com én ik wil verder werken aan mijn eigen boek. Geen idee of dat wat wordt, maar er is een deurtje geopend. 

Gewoon Iloon

In 2023 heb ik leuke samenwerkingen gehad en verdiende ik mijn eerste geld met gewooniloon.com. Het was een succesvol jaar en ik hoop dat 2024 alleen nog maar beter mag worden. Ik werk hard aan mijn blog, maar wil nog veel harder gaan werken. De energie die ik krijg van het schrijven, van jullie reacties en van alle samenwerkingen met bedrijven is niet in woorden te beschrijven ❤️.

‘A winner is a dreamer who never gives up.’

-Nelson Mandela-

Dit is mijn vision board voor 2024 en ik geloof dat het een mooi jaar gaat worden. Ik kijk er in ieder geval naar uit. Heb jij doelen voor 2024 of juist helemaal niet?

Liefs! 

4 reacties

  1. Wat tof dat je bezig bent met een eigen boek. Een spannend maar ook leuk proces. Ik ben benieuwd wat voor boek je gaat schrijven! Ik stel geen doelen, maar wel heb ik dingen waar ik meer tijd aan wil besteden.

  2. Het klinkt zo gezond, goed en ja… ook wel hip hoor. Ik ben benieuwd naar je boek en ga deze blog nu in mijn andere blog ook in de sidebar zetten. Ik kom niet zo vaak op een andere, waarmee ik jouw volg en daardoor krijg ik geen seintje als je weer schreef.

    Liefs,
    Aritha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.