Mijn vision board voor 2023

Elk jaar vind ik het leuk om te reflecteren op het vorige jaar en stil te staan bij het komende jaar. Welke kant wil ik op? Wat zijn mijn dromen voor 2023 en wat zijn mijn doelen? Dit jaar heb ik een vision board 2023 gemaakt. Ik laat je mijn vision board zien en vertel je er graag meer over.

Waarom een vision board?

Zoals je misschien weet ben ik de afgelopen jaren veel met mijn persoonlijke ontwikkeling bezig geweest. Ik heb het geluk dat ik erg blij ben met het leven dat ik leid, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Het afgelopen jaar ben ik mentaal gegroeid, maar ik blijf het eng vinden om stappen te maken richting mijn mooiste leven.

28, 29 en 30 december heb ik meegedaan aan Een goed begin van Michael Pilarczyk en ik heb alles eens op papier gezet. Wat wil ik echt en hoe kom ik waar ik zijn wil? Mijn vision board is gebaseerd op de antwoorden die ik gegeven heb tijdens Een goed begin.

Naast dat ik het leuk vind om te werken met Canva, vind ik het ook fijn om mijn dromen en doelen visueel te maken. Ik heb mijn vision board nu als achtergrond op mijn beeldscherm staan, zodat ik er altijd aan herinnerd word. 

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Vision board 2023

Vision Board 2023

En nu in woorden

Persoonlijk

Na mijn ongeluk in september besef ik pas hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Gezond eten, bewegen, op tijd je rust pakken en luisteren naar je lichaam zijn de punten waar ik de aandacht komend jaar op wil gaan vestigen. 

Het gaat steeds beter met mij, maar ik moet echt nog mijn rust pakken af en toe. Misschien komt er een dag dat het niet meer nodig is, maar ik wil blijven zorgen voor rustmomenten in mijn dagelijkse leven straks. Het is oké om niet overal bij te hoeven zijn en om bewust voor jezelf te kiezen.

Het afgelopen half jaar heb ik meer gewandeld dan ooit en dat vond ik heerlijk. Meer bewegen moet weer een vaste plek krijgen in de week en ik hoop binnenkort weer te kunnen starten met hardlopen. Ik was zo lekker bezig in de zomer… En mijn rolschaatsen staan de popelen om weer met mij op pad te gaan en ik popel nog harder 😊.

Gezonder eten staat hoog op mijn lijstje, al ben ik wel een beetje kwijt wat gezond eten precies is. Hier ga ik me eerst maar eens in verdiepen. 

Werk

Het gaat dus goed met me op dit moment en ik hoop snel weer naar school te kunnen en mijn werk weer volledig op te pakken. Ik kijk er echt naar uit.

Mijn ambities komend jaar liggen meer op mijn werk als blogger. Is dat werk? Misschien nog niet echt, maar daar wil ik graag verandering in gaan brengen. Ik hoop dit jaar de kosten voor mijn blog terug te kunnen gaan verdienen en misschien zelfs nog iets meer dan dat. Op dit moment volg ik een cursus bij Esmée Branbergen: Geld verdienen met je blog. Ik heb een hoop plannen en daar werk ik achter de schermen hard aan.

En verder...

  • Genieten. Mike en ik hebben onze eerste vakantie al gepland staan en we hebben ook plannen voor een tweede vakantie. Hier kijk ik enorm naar uit. 
  • Dit jaar zal de tuin klaar zijn. Zo fijn!
  • Minder schermtijd voor mij. Ik wil echt minder tijd besteden aan onzinnige dingen op mijn telefoon. Ik heb mijn schermtijd ingesteld op twee uur per dag. Over een paar maanden hoop ik mijn schermtijd op anderhalf uur te zetten. 
  • Het afgelopen half jaar heb ik weinig buiten de deur gedaan, dus daar wil ik komend jaar ook verandering in brengen. Leuke dingen doen met Mike, met familie of vrienden moet weer ‘normaal’ worden.

Zoals je ziet heb ik een hoop mooie plannen voor 2023. Over drie maanden wil ik mijn lijstje weer eens nalopen en kijken of ik op de goede weg ben. Natuurlijk zal ik je op de hoogte houden. 

Heb jij een vision board voor 2023 gemaakt of heb je je doelen voor het komende jaar in je hoofd zitten? Ik hoor het graag. 

Liefs!

Eén reactie

  1. Wat een mooie plannen heb je dit jaar. Ik hoop dat ze lukken/uit mogen komen. Ik wil dit jaar o.a. weer meer aan beweging gaan doen. Hoewel ik afgelopen jaar met spinning ben gestopt, merk ik nu toch wel dat ik het weer mis om wat aan beweging te doen. Binnenkort ga ik een proefles aquagym doen. Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.