Ik hou van de zomer – zomerlijstje!

Buiten stormt het, maar sinds 21 juni is het officieel zomer. Ik ben dol op de zomer en ik vond het wel weer eens tijd voor een leuke tag of zomerlijstje. Mocht je de vragen over willen nemen dan mag dat natuurlijk. Laten we snel beginnen. 

Zomerlijstje

1. Aan welke drie dingen denk je bij het woord zomer?

  • Warmte
  • Vakantie
  • Veel buiten zijn

2. Wat is je favoriete ijssmaak?

Als je mij in een ijssalon zet dan ben ik absoluut niet gevoelig voor alle smaken die er te koop zijn. Ik kies altijd chocolade of mokka. Niet origineel, maar wel heel lekker.

3. Favoriete drankje in de zomer?

Ook niet origineel: een cola met een schijfje citroen. Ik laat de cola het liefst zo lang mogelijk staan, zodat de smaak van citroen goed te proeven is. 

Zomerlijstje 2

4. Wat doe je het liefst in de zomer?

In de zomer ga ik het liefst op vakantie. Ik vind het leuk om dingen te ondernemen, maar ik kan ook enorm genieten van een dagje niets. Niet teveel vooruit plannen, maar per dag bekijken waar we zin in hebben. Rolschaatsen, suppen, zwemmen en lezen zijn activiteiten waar ik heel blij van kan worden. Zolang het zonnetje maar lekker schijnt.

5. Wat is je favoriete kledingstuk in de zomer?

Horen slippers hier ook bij? Ik loop het liefst dag in dag uit op mijn slippers namelijk. Verder ben ik dol op mijn korte broeken. Jurkjes vind ik ook fijn, maar niet als het écht heel warm is.

6. Welke geur draag je graag in de zomer?

Op dit moment pak ik veel naar de body mists van Victoria’s Secret. Ik heb verschillende geuren, maar vooral de Coconut Passion en de Vanilla Tropic zijn favoriet.  

Zomerlijstje 3

7. Wat vind je het minst leuk aan de zomer?

Ongedierte. Voor muggen ben ik blijkbaar erg lekker, want ik word altijd gestoken. Wespen vind ik eng en heb ik liever niet in mijn buurt. 

8. Ga je dit jaar op vakantie? Zo ja, waar ga je naartoe?

Ja en over precies drie weken is het eindelijk zo ver. Mike en ik gaan met de caravan naar Krk in Kroatië. In dit artikel vertel ik je er alles over.

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

9. Welke vakantiebestemming staat bovenaan je lijstje?

Dat zijn er echt heel erg veel, maar als ik er één moet kiezen dan is dat Nieuw-Zeeland. Ooit vliegen we die kant op… ooit.

10. Je laatste woorden voor dit zomerlijstje?

Ik hoop voor iedereen op lange zomeravonden, veel warme dagen, ontzettende lachbuien en mooie herinneringen. Geniet ervan!

Dit was mijn zomerlijstje voor de zomer van 2023. Zitten wij een beetje op één lijn of juist helemaal niet? 

Liefs!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.