Wat zou jij doen met 1 miljoen?

Elke maand doe ik mee met de Staatsloterij, maar helaas heb ik nog nooit meer dan honderd euro gewonnen. Natuurlijk was ik daar heel blij mee, maar wat nou als je 1 miljoen euro zou winnen? Wat zou jij ermee gaan doen? Droom groot!

Wat zou jij doen met 1 miljoen

Dromen moet een mens altijd hebben en ik kan je vertellen dat ik er genoeg heb. Als je opeens zoveel geld wint, moet je er natuurlijk voorzichtig mee omgaan en je goed laten informeren. Als ik daar even niet aan hoef te denken dan zou mijn 1 miljoen euro zo op zijn…

1 miljoen euro geef ik uit aan...

 • Het liefst zou ik mijn ouders, mijn broer en zijn gezin en mijn schoonzusje en neefje willen helpen met hun huis. Dit kan bijvoorbeeld door een deel van de hypotheek af te betalen of helpen bij een verbouwing.
 • Ook onze hypotheek zou ik deels of helemaal willen afbetalen. Dat scheelt sowieso in de maandelijkse lasten en het is een goede investering. Daarnaast zou het heel fijn zijn om de tuin op orde te hebben. Oh… en een sauna in de tuin 🙈.
 • We gaan op vakantie! Mike en ik willen graag naar Nieuw-Zeeland, Australië en Canada, dus met 1 miljoen euro gaan we daar meteen werk van maken.
 • Ik zou ook wel een flink bedrag over willen maken naar goede doelen. Waarschijnlijk naar Stichting DierenLot en het Nationaal MS Fonds
 • Met de rest van het geld zou ik mijn eigen rolschaatsbaan willen openen. De locatie heb ik in gedachte al uitgezocht en ook weet ik precies hoe het eruit moet komen te zien. Leuke rolschaatsavonden, drankjes erbij, goede muziek… Het plan ligt er. Nu nog het geld…
Rolschaatsbaan 1 miljoen

Ik zou een hele waslijst kunnen maken, maar dit zijn toch wel de dromen/wensen die bovenaan staan. Eigenlijk best wel leuk om ze eens op te schrijven. Wat zou jij doen met 1 miljoen?

Liefs!

Sale/Solden 2024Sale/Solden 2024

3 reacties

 1. O, we hebben er ook al over zitten dromen.
  Hier zouden we zeker en vast een losstaand huis kopen, met veel groen om ons heen.
  En zeker en vast nog een hond er bij en als ik dan toch mag dromen wil ik ook graag een paard.
  Maar dan zouden we ook een vakantiehuisje kopen in blauwe stad waar we dan altijd heen kan rijden. Ik zal wel nog werken maar niet zo veel meer als nu. En vooral reizen maken. Maja, dromen zijn bedrog dus deze komt toch niet uit jammer genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.