De nieuwe BIAB kleuren van Miss Jules

Banner Blogmas 2022

28 september schreef ik een artikel over de BIAB nagels van Miss Jules. Sindsdien doe ik mijn nagels met BIAB, omdat het zo ontzettend goed bevalt. De twee kleuren die in het starterspakket zaten, waren niet dekkend en dat vond ik toen jammer. Gelukkig heeft Miss Jules (oftewel Samantha) drie nieuwe kleuren toegevoegd aan haar collectie die wel dekkend zijn. Kijk je mee?

BIAB Kleuren - Miss Jules

Wat is BIAB?

BIAB staat voor Builder in a Bottle en belooft een verstevigende en glanzende lak te zijn en daarnaast een complete verzorging voor je nagels. Door de formule beweegt de lak met de natuurlijke nagels mee, zodat ze kunnen groeien en tegelijkertijd zien je nagels er verzorgd uit. BIAB blijft lang zitten en de nagels beschadigen niet. (bron Miss Jules)

Wil je meer lezen over mijn ervaringen? Klik dan hier!

Laten we nu gaan kijken naar de drie nieuwe BIAB kleuren. 

Mystic

BIAB kleuren - Mystic

Mystic is een roze kleurt die neigt naar een rode tint. Als je deze kleur uit het potje haalt dan lijkt hij donkerder dan hij in werkelijkheid is. Ik heb deze kleur nog niet op mijn nagels gehad, maar ik vind de kleur wel erg mooi. Waarschijnlijk wordt dit mijn kleur voor Kerstmis. 

Coral Red

Coral Red - Kleuren BIAB

De naam Coral Red zegt het al: koraalrood. Dit is een rode kleur, maar komt niet te fel over op de nagels. Persoonlijk vind ik dat fijn, omdat ik niet zo snel een rode kleur zal kiezen. Deze kleur heb ik al wel gebruikt, want ik heb mijn moeders nagels gedaan met deze kleur. Mooi hé?

(Niet mijn beste werk, maar ik heb nog niet zo vaak nagels van iemand anders gedaan 🙈.)

Vintage Roze

Vintage Roze - BIAB Kleuren

Vintage Roze heb ik al wel zelf op mijn nagels gehad en is ook erg mooi. Het is roze, maar het neigt een beetje naar oranje toe. Dat lijkt een beetje gek, maar het is echt een bijzondere en subtiele kleur. Helaas heb ik geen goede foto van mijn nagels gemaakt, maar ik hoop dat je de kleur toch goed kunt zien op de volgende foto.

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje dan zou ik zeker even gaan kijken naar het starterspakket van de BIAB nagels van Miss Jules. Betaalbare producten van goede kwaliteit en daarnaast gaat een deel van de opbrengst ook nog eens naar een goed doel. Als je toch een kijkje neemt, kijk dan ook even bij de nieuwe BIAB kleuren 😊.

Liefs!

Kerst 2022Kerst 2022

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.