De Jingle All The Way Christmas Tag

Banner Blogmas 2022

Het invullen van vragenlijstjes heb ik altijd leuk gevonden, dus vandaar dat ik regelmatig een tag invul. Aangezien het bijna Kerstmis is, lijkt me een Christmas Tag wel op zijn plaats. Ik heb deze tag gevonden op Mum’s The Nerd Blog, maar ik kort hem wel een beetje in 🙈. Ben je er klaar voor?

Christmas Tag

1. Waar vier je Kerstmis dit jaar?

Dit jaar vieren wij Kerstmis twee dagen thuis. Eerste Kerstdag komen mijn ouders eten en Tweede Kerstdag komt mijn schoonzusje met haar zoon. Voor de eerste dag hebben we al een menu bedacht, maar voor dag twee weten we het nog niet goed. Heb je misschien een leuk idee?

2. Hoe ziet kerstavond eruit?

Geen idee eigenlijk. Kerstavond is nooit echt een ding geweest bij ons in de familie. Ik denk dat we lekker eten en daarna een leuke kerstfilm zullen gaan kijken. 

3. Heb je een thema voor je kerstversieringen?

Ik ben dol op Kerstmis en kerstversieringen, dus ons huis staat er vol mee. Ik heb geen thema, maar we hebben wel twee bomen in verschillende kleuren in huis staan, kersthuisjes van Lemax, grote kerstmannen en andere poppen en lampjes en kaarsjes overal. Heerlijk!

Vorig jaar waren we met Kerstmis in New York en zijn we naar Dyker Heights gegaan, maar zo gek is het (nog) niet bij ons. 

Christmas Tag koffie

4. Wat is je favoriete kerstmaal?

Vroeger maakte mijn moeder altijd verse champignonsoep met Kerstmis. In mijn herinnering aten we die soep echt alleen met kerst, dus als voorgerecht begin ik nog steeds graag met de soep (het recept vind je hier).

Het hoofdgerecht maakt mij niet zo heel veel uit. Ik eet geen vlees, dus ik maak het altijd iedereen moeilijk. Fonduen en/of gourmetten vind ik altijd leuk om te doen. 

En het toetje? Als het maar zoet is 😊.

5. Favoriete kerstfilm?

Vorige week heb ik mijn favoriete kerstfilms met je gedeeld, dus misschien weet je hier het antwoord al wel op. The Holiday vind ik de leukste kerstfilm om te kijken.

6. Heb je ooit een witte kerst gehad?

We hebben ooit sneeuw gehad met Kerstmis, maar dat is al heel erg lang geleden. Ik kan er ook eigenlijk niets meer over vertellen, maar ik weet zeker dat ik buiten te vinden was. Wie weet hebben we over anderhalve week ook wel sneeuw. 

Christmas Tag sneeuw

7. Wat is het mooiste kerstcadeau dat je ooit hebt gehad?

Mike en ik hebben rond Kerstmis 2002 verkering gekregen, dus hij is mijn mooiste cadeautje ooit.  

8. Cadeaus geven of krijgen?

Cadeaus geven vind ik heel leuk, maar ook erg lastig. Ik kan nooit mijn mond houden, omdat ik zelf altijd erg enthousiast ben. Cadeaus krijgen vind ik zeker niet vervelend. 

9. Op welke plek zou je Kerstmis nog wel eens willen vieren?

In een land waar er sowieso sneeuw ligt met Kerstmis, bijvoorbeeld Lapland. In een soort chalet met een heerlijk haardvuur aan. Ik zie het helemaal voor me. 

Kerst 2022Kerst 2022

10. Wat maakt Kerstmis speciaal voor jou?

Kerstmis is altijd speciaal, omdat we iets bijzonders vieren met de mensen die we liefhebben. Omdat het buiten donker en koud is, neem je de tijd om lekker te eten, spelletjes te spelen en films te kijken. Even tijd voor de belangrijke dingen in het leven…

Dit was de (korte) versie van de Jingle All The Way Christmas Tag. Mocht je deze Christmas tag ook willen gebruiken voor je blog, vergeet dan niet Mum’s The Nerd Blog te benoemen.

Hoeveel zin heb jij al in Kerstmis?

Liefs!

4 reacties

  1. Wat een super leuk tag is dit! Lekker zo’n rustige kerst. Wij zijn wel de hort op. Eerste kerstdag naar mijn schoonzus en tweede kerstdag bij mijn ouders. Nu al helemaal zin in!

    En voor wat betreft ideeën als je schoonzus met haar zoontje komt, misschien is dan gourmetten of pizzarette wel leuk? Weet niet hoe oud hij is natuurlijk, maar samen aan tafel eten maken is misschien wel zo leuk voor hem.

    1. Klinkt ook heel gezellig. Ook fijn dat je thuis niets hoeft te doen. Ik heb ook zitten denken aan een pizzarette, misschien is dat een goed idee. Dankjewel!

      De Tag mag je overnemen natuurlijk =).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.