Romantische boeken voor Valentijnsdag

Heb jij iets met Valentijnsdag? Mike en ik vieren dit nooit, maar toch vind ik het altijd wel leuk dat er een dag in het teken staat van de liefde. Net zoals bij muziek, draait het in boeken ook vaak om de liefde. Om die reden deel ik vandaag drie boeken met je die horen bij een romantische dag als vandaag. 

Begin Again - Mona Kasten

Begin Again - Mona Kasten - Boekerij

Eindelijk heb ik weer een reden om over Begin Again van Mona kasten te schrijven. Dit boek zit zo vol liefde, het is bijna akelig. 

Begin Again is het eerste deel van een vijfdelige serie en ik heb de hele serie verslonden. Ik moet wel eerlijk zijn, want het eerste deel is wel echt het beste van de vijf. Allie en Kaden zullen vanaf het eerste moment in je hart zitten om er daarna nooit meer uit te gaan. Een heerlijk boek om bij weg te dromen op Valentijnsdag.

Mijn recensie van Begin Again is vind je hier.

Elle & Darcy - Alexandria Bellefleur

Elle & Darcy - Alexandria Bellefleur - Zomer & Keuning

Het verhaal is niet origineel misschien, maar wel heel romantisch. Elle en Darcy kunnen elkaar na hun blind date niet meer luchten of zien. Om haar broer tevreden te houden vraagt Darcy aan Elle of ze tijdelijk wil doen alsof ze een relatie hebben. Dit loopt natuurlijk helemaal verkeerd af… of toch niet?

Dit verhaal is eigentijds, goed geschreven en past perfect bij een dag als Valentijnsdag. Waar wacht je nog op? 

Ook van het boek Elle & Darcy heb ik een recensie geschreven. Klik hier!

Buren with benefits - Lisette Jonkman

526x840

De Onbreekbaar-serie van de Nederlandse schrijfster Lisette Jonkman mag niet ontbreken in dit lijstje. 

In het eerste deel, Buren with benefits, leer je Abby en Ferdi kennen. Ferdi begint aan zijn studentenleven en Abby werkt al en moet de eindjes aan elkaar knopen. Hoewel ze in twee verschillende werelden leven, blijven ze elkaar maar tegenkomen. 

De schrijfstijl van Lisette Jonkman is heerlijk en je vliegt door alle drie de boeken heen. Romantisch, maar wel met veel humor. Een fijne aanrader.

Misschien vier je Valentijnsdag niet en dat is prima. Toch hoop ik dat je blij wordt van deze titels, want ook zonder Valentijnsdag zijn deze boeken erg fijn om te lezen. Mocht jij nog leuke tips hebben dan hoor ik ze heel graag. Laat een berichtje achter of stuur een dm via Instagram of Facebook

Liefs!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.